2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 24. lokakuuta 2020

Vielä havaittu yhtään

Nuorsuomalaisten Iltakoronasanomissa käytetään huijauksen vanhempaa muotoa: 

THL: Sika­influenssasta löytyi uusi muunnos, johon rokote ei välttämättä tehoa – ylilääkäri: Voi tulla ikävä influenssa­kausi

Onneksi ihmisillä on lyhyt muisti; ei muisteta, että edellinen pandemiahuijaus oli nimenomaan sikaflunssa, jonka verukkeella myytiin rokotteita joiden adjuvantit aiheuttivat narkolepsiaa. Pandemiaa ei koskaan tullut – ihan niin kuin körönästäkään ei koskaan äitynyt minkäänasteista epidemiaa. Tartuntamääriä saadaan kivasti nostettua testillä jota ei koskaan ole tarkoitettu diagnosointiin, ja jonka tarkkuus on haulikon luokkaa.

Lääketeollisuuden pitää saada mainosta tuotteilleen, ja sitä varten pitää keksiä uusia & uusia viruksia joiden olemassaoloa ei koskaan todenneta. ...Koska myydään käärmeöljyä. Koska koko allopaattinen systeemi perustuu valehteluun – ja selvästikin myös meediosto on valjastettu tämän systeemisen valehtelun työkaluksi.

Hanna "Mengele" Nohynek: "Ratkaisu kaikkeen on aina rokote."
"Toimittaja" Riika Nykänen runoilee:

Dosentti ja HUS:n apulaisylilääkäri Eeva Ruotsalainen on vedonnut suomalaisiin, jotta kansalaiset muistaisivat koronakurimuksessa myös influenssalta suojautumisen.

...eli D- ja C-vitamiinin? Lyyrisen tenhoavasti tuo "koronakurimus" vie allopaateilta kaiken vastuun pois ihmisten sairastuttamisesta. Otetaan keksitty "tauti", ja syytetään sitä kaikesta mitä poliittiset loiset aiheuttavat.

– Tänä vuonna kaikki yli 65-vuotiaat, sairautensa tai lääkityksensä vuoksi riskiryhmiin kuuluvat ja heidän perusterve lähipiirinsä: ottakaa influenssarokote!

Eeva Ruotsalainen – jälleen yksi lisä Haagin ihmisoikeustuomioistuimeen syytettyjen penkille rikoksista ihmisyyttä vastaan, kansanmurhan yrityksestä, tahallisesta vammauttamisesta ja mitä näitä nyt onkaan. Nämä nilkkipetturit on syytä toimittaa johonkin, josta käsin eivät koskaan enää ehdottele kellekään mitään.

Ruotsalaisen mukaan influenssan ehkäisy on tärkeää myös siksi, etteivät sairaalat täyttyisi koronapotilaiden lisäksi influenssapotilaista.

Ne sairaalat, joita on pidetty yhdeksän kuukautta tyhjillään? Niistäkö tämä Eeva horisee? Onko Eeva ihan tolkuissaan, vai pitäisikö Eeva viedä pehmustettuun selliin? Tuntuu psykoosi vievän Eevaa aivan harhaisiin sfääreihin.

Ylilääkäri Hanna Nohynek Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n infektiotautien torjunta ja rokotukset -yksiköstä ei uskalla tässä vaiheessa arvioida, millainen influenssakausi Suomeen on tulossa.

Kumma juttu; Terrorin ja Hysterian laitoksella tuo profetointihan on osunut ihan naulan kantaan koko vuoden: tsiljardit ihmiset on kuolleet mielikuvitusninjavirukseen; jokainen meistä näkee päivittäin miten naapurusto lakoaa kauheaan kausiflunssaan.

– Tällä hetkellä pohjoisen pallonpuoliskon tilanne on hyvin rauhallinen. Suomessa ei ole vielä havaittu yhtään influenssavirusta.

Se on sikäli kätevä tämä "leimataan kaikki mahdollinen koronaksi" -taktiikka. Yhtäältä: myöskään influenssavirusta ei ole koskaan todennettu – yhtäkään, ikinä. Potaatti: tomaatti.

Viitteitä Suomen tulevasta influenssakaudesta voidaan saada eteläisellä pallonpuoliskolla jo päättymäisillään olevasta influenssakaudesta. Siellä kausi on ollut hyvin lievä.

...koska kaikki on sielläkin ollut koronaa™ tämän vuoden – eikä suinkaan D-vitamiinin puutteesta aiheutuvaa kausiflunssaa, joka toimii joka vuosi täsmälleen samalla tavalla:


Tokihan tänä vuonna on saatu kivasti hysterialla aiheutettua kaikenmoisia komplikaatioita – ja odotettavaksi jää, miten paljon vaikkapa maskipelleily kaikessa vahingollisuudessaan aiheuttaa sairastumista. 

    ...Mutta onneksi joku "hakkeroi" aina jotain, joten saadaan ihmisiä huolestumaan vaikkapa juuri siitä, miten käytännössä koko maan kaikki psykiatria löytyy yhtäkkiä tor-verkosta. Nimenomaan psykiatria – koska kätevintä on vuotaa nimenomaan ne asiat, joita ihmiset eniten häpeävät, julkisuuteen. Epäilemättä "koronakurimus" saa kummasti lisää pontta tästäkin

Nohynek sanoo, että normaalien odotusten mukaan rokotteen suoja on lapsilla 60 prosenttia tai yli, ikäihmisillä se voi jäädä 30 prosenttiin. Aikuisilla suoja on noin 40–70 prosenttia.

...Eli "Suattaapi olla että suojaa, tahi sitten suattaapi olla notta ei" –rokotteet eivät suojaa miltään yhtään edes käärmeöljytehtailijoiden itsensä mukaan. Haittaa niistä sitten kyllä on: hyvin todennäköisesti sairastut vähintään mihin tahansa flunssaversioon, koska adjuvantit on täynnä myrkkyjä. Myrkyissä on sellainen ominaisuus, että ne aiheuttavat sairastumista. 

Flunssarokote lisää koronaan sairastumista 36%

Tämä kaikki on ihan yleistä tietoa: rokotteet aiheuttavat sairastumista; eivät ehkäise – mutta koska moista pahantahtoisuutta on mahdoton ymmärtää, sitä ei vain suostuta uskomaan. Rokotteet vain ja ainoastaan sairastuttavat ihmisiä. Ne ovat olemassa juurikin sairastuttamista varten: sairashuoltamo-franchise tarvitsee asiakkaita tehdäkseen järjettömiä summia rahaa.

Flunssarokote viisinkertaistaa riskin akuuttiin keuhkosairauteen.

Ei kommentteja: