2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 3. lokakuuta 2020

Välttämättä mikään hopealuoti

Verkkokoronapornolehdessä lainataan Totuusministeriötä:

Professorilta lohduton arvio Ylelle: Mielivaltainen fasismi jatkuu ensi syksyyn

Kuten tiedämme, maailmanpankki on varautunut siihen, että touhu jatkuu vuoteen 2025 – joten touhu tulee jatkumaan vuoteen 2025. Paitsi jos ihmiset viittaavat idioottisäädöksiin kintaalla. Kaikki tämä pelleily on vapaaehtoista.

Olli Vapalahden mukaan rokotteeseen liittyy epävarmuustekijöitä.

Älä? Tämäpä vasta uutinen. ...Siis se, että professori Olli myöntää sen, että rokotteita ei koskaan ole kaksoissokkotutkittu, ja niistä on pelkästään haittaa koska sattuvat olemaan myrkkyjä.

– En näe, että rokotteita pystyttäisiin jakamaan yhtä nopeasti ja tasaisesti joka puolelle.

Hektinen. Siis Ollin mielestä ongelma onkin se, että kaikkia ihmisiä ei saada myrkytettyä kerralla?

Lisäksi rokotteiden laatu voi vaihdella, joten rokote ei tule olemaan välttämättä mikään hopealuoti koronaan.

Heh heh: "laatu". Mutta hyvä että Olli tässä kääntää asiaa siihen suuntaan, mistä todella on kysymys: demonologiaan. Hopealuoteja, pyhää vettä, manaajia...  "Terra pestem teneto – Salus hic maneto!"

Myös taudin purkaukset ovat erilaisia eri puolilla maailmaa, hän toteaa.

Jep. Tämä tauti muuttaa muotoaan kuin mikäkin riivaaja. Kohta oireiksi varmaan ilmaantuvat 360° kääntyvä pää ja katossa kiipeily.

Seuraava vuosi on Vapalahden arvion mukaan kuitenkin parempi kuin tämä vuosi.

– Jos rokotteet toimivat optimaalisesti, ensi kesää kohti voidaan pystyä vapauttamaan paljon asioita. Mutta infektio ehtii vielä levitä ennen kuin se saadaan kontrolliin.

Näino. Touhua ei hidasta se, että "infektiota" ei ole koskaan todennettu, ja narratiivi muuttuu päivittäin. Pääasia että normaali elämä tehdään mahdottomaksi – koska sillähän on ratkottu kaikki imaginääriset ongelmat aina.

Menneen elämän museo

Ei kommentteja: