2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 18. lokakuuta 2020

Viha ja vastakkainasettelu

 Totuusministeriössä tuutataan Viiskulman propagandaa täysin kritiikittömästi (jälleen kerran):

Boliviassa pelätään väkivaltaa vaalien jälkeen – Tutkija: Vaikka Evo Morales ei ole ehdolla, hän vaikuttaa yhä kaikkeen

KeskusÄlytysToimiston vanha tuttu regime-change toimii juuri niin kuin se aina toimii, ja Suomen idioottimeediot kertovat asiat juuri niin päin mäntyä kuin mitä KeskusÄlytysToimisto haluaa – koska meediosto koostuu idiooteista.

Luonnollisestikin toimittaja puhuu jonkun satunnaisen "asiantuntijan" suulla:

Suomalaistutkijan mukaan viha ja vastakkainasettelu ovat voimistuneet sen jälkeen, kun presidentti Evo Morales syrjäytettiin vuosi sitten.

Tämä kuviohan on täsmälleen sama kuin kaikissa maissa, joissa demokraattisesti valittu kansansa asioita ajanut johtaja on syösty vallasta täysin perusteettomasti. Propagandan pitää kuitenkin jatkua, ja meediosto suoltaa sitä oikein mielellään, koska meediostossa ei haluta käyttää aivoja. Aivojen käyttäminen on raskasta.

"Bolivian laittomasti syrjäytetty presidentti on vaarallinen diktaattori – mutta Uuden-Seelannin keskitysleirit on ihan normaalia terveydenhuoltoa, josta sattumoisin vaikenemme ihan muuten vaan."

Ei kommentteja: