2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 13. lokakuuta 2020

Usein hyvin lievä

 Kerrankin Demarissa käytetään lainausmerkkejä oikein:

”Selittämätön sairastuminen” keskeytti lääkejätin koronarokotetestaukset

...koska rokotemyrkytyksessä ei tietenkään ole mitään "selittämätöntä". Kyseessähän on tällä kertaa Johnson&Johnson, jonka mielestä vauvatalkkiin kannatti lisätä asbestia niin kauan, että siihen alettiin kiinnittää huomiota.

Näille firmoille vastuullisuus on jokseenkin kuollut kirjain. Niille ainoa olennainen asia on se, miten paljon pätäkkää jää viivan alle.

Tokihan koko rokotteen konsepti on valetiedettä, jota ei koskaan ole edes yritetty todentaa – mutta koskapa koko virologian konseptia ei ole sitäkään yritetty todentaa (koska se on mahdotonta), voidaan jatkaa hillittömien voittojen tekemistä taikauskolla. 

Siksi myös tämä laajalti jaeltu otsikko on silkkaa höpsis-uutisointia:

Koronaviruksen vasta-aineet ja mahdollinen immuniteetti säilyvät ainakin neljä kuukautta, kertoo THL:n ja Helsingin kaupungin uusi tutkimus

Mihin tämä väite perustuu? "Koronavirusta" ei ole koskaan isoloitu, joten höpinät sen "vasta-aineista" on silkkaa hourailua. Lisäksi tällä kertaa jätetään sopivasti erottelematta, puhutaanko juuri cövidistä vai körönästä yleensä; erottelu, jolla silläkään ei todellisuudessa ole mitään merkitystä, mutta johon puututaan aina silloin kun sillä halutaan väittää olevan merkitystä.

Silkkaa höpinää ovat myös nämä otsikot:

Ensimmäinen koronaan uudelleen sairastuneen kuolema – syöpäsairas nainen menehtyi Alankomaissa

"Koronaa" ei siis osata diagnosoida – ja tämä 89-vuotias potilas luonnollisestikin kuoli syöpään... Ja senkin kohdalla todennäköisintä on se, että potilas kuoli "hoitoon". 

Kemoterapiahan on sinappikaasua annosteltuna suoraan suoneen – ja vain pari prosenttia "hoidon" uhreista säilyy hengissä. ...koska tässäkin "hoidossa" on kyse myrkyttämisestä, kuten kaikessa "hoidossa" on.

Seuraavallakaan otsikolla ei ole minkäänlaista faktista perustaa:

THL-tutkimus: Koronaan sairastuneet lapset usein hyvin lieväoireisia – lapsilla kuitenkin tautia yhtä paljon kuin aikuisilla

Körönän™ kohdalla "sairastumisen" konsepti on jouduttu laventamaan reippaasti terveiden puolelle. Kaikki paniikkihysteriaviestintä on ollut silkkaa paskapuhetta, joten jollain pitää meedioston (sekä Terrorin  ja Hysterian Laitoksen) yrittää pitää julkisivua kasassa.

Terveistä tehdään "sairaita" testillä, jota ei ole diagnosointiin koskaan tarkoitettu, ja joka ei mitenkään voi löytää fiiruxta jota ei ole koskaan isoloitu. Tämä kaikki on suoraa valehtelua, ja nämä puoskarit on syytä toimittaa johonkin häiritsemästä normaalien ihmisten elämää.

Maailman tämänhetkinen tilanne THLn mukaan

Ei kommentteja: