2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 8. lokakuuta 2020

Odotettua keskenmenojen määrää

Mainostelkkarissa kysellään tyhmiä – ja vastaillaan vielä tyhmempiä:

Onko oireettomana mitään järkeä mennä koronatestiin? Voi paljastaa tartunnan, mutta antaa myös väärän negatiivisen – "Se tekee taudista niin salakavalan"

Vastaus: oireettomana ei tietenkään ole mitään järkeä mennä koronatestiin. Kyseinen lottokone arpoo mitä tahansa tuloksia, koska sitä ei ole koskaan diagnosointiin tarkoitettu.

Otsikossa mainitaan "väärä negatiivinen", muttei väärää positiivista – kumma kyllä. Miksi ihmeessä juuri tuo mahdollisuus jätetään mainitsematta, vaikka tiedossa on, että yhdeksän kymmenestä positiivisesta on väärä. ...Ja jos pelkästään tuo myönnetty epätarkkuus ei kerro miten idioottimaisesta testistä on kyse, en tiedä miten rautakangesta asia pitäisi vääntää.

Siis: PCR-testin tulos on todennäköisemmin väärä kuin oikea – oli se sitten positiivinen taikka negatiivinen. Luotettavuus on siis reippaasti huonompi kuin kolikonheitossa. Tämä on mahdollista ainoastaan silloin, kun testataan täysin fiktiivistä asiaa.

    Koskapa tässäkin allopatian puffijutussa on käytetty lähteenä Hanna Nohynekia, oli ihan pakko hiukan googlailla, josko jokin selittäisi tätä ilmeistä psykoosia. Ihan suorilta ei löydy kuin tietynasteinen Tukholma-syndrooma.

Hanna on itse sairastanut "koronan" (kuin myös THLn johtajistossa yhtä lailla paniikkia lietsova miehensä Mika Salminen) ja jopa "denguekuumeen". Mikä uskomattominta, hänen oma äitinsä on vammautunut puoskaroinnista – mutta tämä ei tunnu hidastavan virheellisen puoskariohjeistuksen levittämistä.

Hanna oli myöskin tekemässä Pandemrix-selvitystä. Katsotaanpa kappaletta 13: johtopäätökset:

Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselle oli 8.9.2011 mennessä saapunut yhteensä 971 ilmoitusta Pandemrix-rokotteen epäillyistä haitoista. Syy-seuraussuhteen arvio on yksittäisissä tapauksissa hankalaa: osassa tapauksista kyseessä on todennäköisimmin rokotteen aiheuttama haittavaikutus, osassa yksinomaan satunnainen ajallinen yhteys rokottamiseen.

Sattumateoria on kätevästi livautettu ihan yhtä mahdolliseksi vaurion aiheuttajaksi.

Lapsilla ja nuorilla ilmenneitä narkolepsiatapauksia lukuun ottamatta haittavaikutusten kirjo vastasi influenssarokotteella yleisesti todettuja haittavaikutuksia.

"Yleisesti todettuja haittavaikutuksia". Jännä, miten nämä yleisesti todetut haittavaikutukset aina jätetään mainitsematta silloin kun maanitellaan ihmisiä ottamaan näitä myrkkyjä, joiden tiedetään aiheuttavan haittaa (mutta joiden ei tiedetä aiheuttavan mitään hyötyä [koska niitä ei koskaan ole kaksoissokkotutkittu]).

Muita odottamattomia haittavaikutussignaaleja ei havaittu. Monia raportoituja sairauksia ja muita tapahtumia esiintyy väestössä kaiken aikaa.

...mutta vaikkapa körönän kohdalla tämä unohdetaan täysin...

Tämän takia joidenkin sairauksien ilmeneminen pandemiarokotuksen jälkeen on odotettua pelkän ajallisen yhteensattuman vuoksi.

Mitä tuo tarkoittaa? Koska on kaikenlaisia tauteja, on odotettavissa, että ihmiset sairastuvat narkolepsiaan juuri rokotusten jälkeen? Nämä sattumateoreetikot vetävät kyllä kaikista mahdollisista naruista jotta ilmiselvä syyllisyys saataisiin väistettyä.

Euroopan lääkeviraston EMA:n määrittämien erityisseurattavien sairauksien tai tilojen määrät eivät ylittäneet taustailmaantuvuuden perusteella ennalta odotettuja määriä.

Ennalta odotettuja määriä. Mitä tämä tarkoittaa? Ennalta odotettiin, että tämän verran aiheutuu narkolepsiaa flunssarokotteesta, joten kaikki on jees poks?

Suomessa noin 10 000 raskautta keskeytyy spontaanisti joka vuosi. Rokotusten haittavaikutusrekisteriin raportoitujen alkuraskauden keskenmenojen määrä ei ylittänyt tavanomaista odotettua keskenmenojen määrää.

Tuokin väite on sumennettu kohtuullisen tehokkaasti. Tiedetään, että flunssarokotteet aiheuttavat keskenmenoja, mutta kun à propos eteen lykätään väittämä: "Sattuuhan niitä muutenkin," voidaan jättää tarkentamatta, missä määrin keskenmenoja odotetaan nimenomaan flunssapiikin aiheuttamina.

Ja johtopäätökset siis päättyivät tuohon. Tehokkaasti väisteltiin liian täsmällisiä tosiasiaväittämiä. Sellaista kutsutaan sumutukseksi.

It's just a mask, guys!

Ei kommentteja: