2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 7. lokakuuta 2020

Mitään oikeudellista pohjaa

 Jjaa täältä se tulee:

Ohjeet kasvomaskien käytöstä tiukkenevat – vahva maskisuositus ei mahdollista sakkoa, mutta asiakas voi jäädä ilman palveluja

Tämä on puhdasta fasismia. Maskinkäyttö on moneen kertaan todettu haitalliseksi (ja ninjavirustahan ei ole siis koskaan edes yritetty todentaa), mutta nämä oman elämänsä diktaattorit haluavat, että lakkaat syömästä jos et laita tätä skeidankeräintä naamalle. 

Vaikka tästä artikkelista löytyy näinkin järkevää kannanottoa:

Mitä kaupunkipäättäjäjien ja terveysviranomaisten antama vahva suositus kasvomaskin käyttämiselle tarkoittaa tavalliselle kaupunkilaiselle?

– Se on vain moraalinen kannanotto. Vahvalla suosituksella ei ole mitään oikeudellista pohjaa. Jos joku ei maskia käytä, niin sitten ei käytä, sanoo rikosoikeuden professori Matti Tolvanen Itä-Suomen yliopistosta.

...se ei tokikaan tarkoita etteikö tätä fasismia käyttöön otettaisi. Briteissä taidetaan ihan rutiininomaisesti kirjoitella kymppitonnin sakkoja, ja Australiassahan on tosiaan ihan vaan piesty ja vangittu ihmisiä tällä tekosyyllä. Ja siellä sun täällä ihmisiä estetään pääsemästä kauppoihin. Koska säännöistä päättävät psykopaatit, ja laumaihmiset ovat liian tyhmiä tajutakseen milloin heitä kustaan silmään.

Joten ennemmin tai myöhemmin pääsee testaamaan miten pitkä paasto on mahdollinen. Kuulemma kuudesta kahdeksaan viikkoa ei pitäisi olla pahakaan urakka.

Ei kommentteja: