2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 4. lokakuuta 2020

Valmistaudu antamaan yhteystietosi (ja aivan kaikki muukin)

Sanamuodot:

Suomessa todettu 147 uutta koronatartuntaa – sairastuneita yhteensä 10 391

Sairastuneita? Nämä ihmiset kaikki makaavat punkanpohjalla juuri nyt? ...Vai onko tässä luvussa mukana ne, jotka eivät tietäisi olevansa "sairaita" jos eivät olisi käyneet siinä testissä jota ei ole tarkoitettu diagnosointiin? Voisiko olla, että selkeästi suurin osa näistä käkkii nyt "karanteenissa" vaikka ovat täysin terveitä?

Sairaaloissa ei ainakaan näyttäisi tapahtuvan yhtikäs mitään...
Sairaalapaikkoja on rapiat 6600, tehohoitopaikkoja puolentoistasataa – ja mikä on tämä hirveän panikoinnin aiheuttava tilanne?

Sairaalahoidossa oli eilen 21 potilasta ja tehohoidossa 4.

Joo-o. Ei muuta kuin hautapaikkaa varailemaan sitten?

Amppareissa oli mielenkiintoinen otsikko, jonka linkkaama sivu näytti tältä:


Ja mikä oli häthätää poistettu otsikko?

Raju koronatauti voi vaatia kuukausien toipumisen: "Oireet samanlaisia kuin traumaperäisiä stressihäiriöissä, koko elimistön reaktio"

Miksiköhän tämä "raju koronatauti" näyttää samalta kuin traumaperäinen stressihäiriö? Voisiko sillä olla mitään tekemistä sen kanssa, että meediosto hysterisoi lakkaamatta kausiflunssan takia – ja hallitukset [regime] ajavat yhä fasistisempia ihmisoikeusrikoksia käytäntöön? Voisiko?

Professori: Näin monta koronakuolemaa on odotettavissa

Tässä jutussa lainataan sitä samaa professoria, joka keväällä veikkasi koronakuolemat™ kaikkia epidemian lainalaisuuksia rikkoen järjettömän korkeiksi. Viimeksi hän oli täysin väärässä jo lähtökohtaisesti, mutta nyt hänen täytyy olla oikeassa, koska on professori?

– Olin aiemmassa arviossani väärässä ja olen siitä iloinen.

Professori on idiootti. Nykyään todella monet professorit tuppaavat olemaan.

Valmistaudu antamaan yhteystietosi ravintolaan astuessa Lapissa – tästä uudessa suosituksessa on kyse

Tässä on kyse fasismista. Valtio haluaa tietää missä olet ja mitä teet. 

Onneksi se tuleva körönärokote tarkoittaa hydrogeeliratkaisua, joka puolestaan tarkoittaa sitä, että valtio (ja "ratkaisun" tarjoava megakorporaatio) voi myös reaaliajassa seurata kaikkea, mitä jokaisen kropassa tapahtuu – ja siihen voidaan myös vaikuttaa reaaliajassa, mikä on ilmeisesti hienoa (eikä sitä koskaan tulla väärinkäyttämään, tietenkään). Tämän varhaisversiohan on jo diabetespotilailla käytössä.

    Tämä ei ole scifiä, vaan todellakin tulossa. Sattuvasti seuraava juttu löytyy jenkkilän hyökkäysjoukkojen omilta sivuilta (jo ennen kuin körönän yhteydessä alettiin hölistä "pandemiasta"):

A Military-Funded Biosensor Could Be the Future of Pandemic Detection

If it wins FDA approval next year, the two-part sensor could help spot new infections weeks before symptoms begin to show.

...ja tämä systeemihän todellakin tulee rajoittumaan vain pre-crime -tyyppiseen "tiedämme, että aiot tulla sairaaksi etkä kuitenkaan noudata kaikkia mielivaltaisia karanteenirajoituksia" -dataan – vaikka signaali kulkeekin kahteen suuntaan ja mahdollista tulee olemaan siis se, että mengelöitsijät muuttavat elimistösi toimintaa ulkopuolelta mielivaltaisesti.

Ei kommentteja: