2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 1. lokakuuta 2020

Ajaa perheet epätoivo

Oikoluettuja otsikoita:

STM:n ja THL:n tilannekatsaus idioottimaisesta politiikasta - seuraa suorana alkaen kello 10

Kauppa muistuttaa idioottimaisesta politiikasta


Idioottimainen politiikka räjäytti maksuajat Suomessa – ylipitkiä maksuehtoja pyydetään useammin ja niihin myös suostutaan

”Jos idioottimainen politiikka leviää vielä, on koko yhteiskunta polvillaan”

...ja tämä on mielenkiintoinen:

Idioottimainen politiikka on rokottanut opettajien jaksamista – rehtorien liiton puheenjohtaja: "En ollut lainkaan yllättynyt"

Rokottaminen jostain syystä koetaan huonona asiana tässä? Miksi ihmeessä? Vai onko tämä idioottimainen politiikka immunisoinut opettajia, jotka sen takia ovat vähän väsyneitä – kun vasta-aineet idioottimaista politiikkaa vastaan ovat vasta muodostumassa?

Helsingin yliopiston tutkimus: Idioottimainen politiikka vaikuttaa myös ihmisten uniin, osa nähnyt enemmän painajaisia

Idioottimainen politiikka ajaa perheet epätoivoisiin tekoihin: puolta miljoonaa tyttöä uhkaa lapsiavioliitto

Suomen it-jättejä kurittaa idioottimainen politiikka – yhteensä 328 työpaikkaa vaarassa

CDCn omalla sivulla kerrotaan, että tämä kohellus ei ole pandemiaa nähnytkään:

Jopa yli seitsemänkymppisten kuolleisuus körönään on 0,054%
 

Ja kaikkihan toki tietävät tämän?:

A group of over 500 medical doctorsin Germany called ‘Doctors for Information’ made a shocking statement during a national press conference: (1)

‘The Corona panic is a play. It's a scam. A swindle. It's high time we understood that we're in the midst of a global crime.’
Tuo keskimmäinen, Heiko Schöning, pidätettiin Trafalgar Squarella viime viikonloppuna – koska ei ollut BLM™-mielenosoituksessa, vaan koronatoimien™ vastaisessa.

Samalta sivustolta:

Hundreds of Spanish medical doctors say the pandemic is planned

‘Covid-19 is a false pandemic created for political purposes. This is a world dictatorship with a sanitary excuse. We urge doctors, the media and political authorities to stop this criminal operation, by spreading the truth.’ (2)
Jostain syystä nämä tohtorit on kuvitelleet, että Facebook ei sensuroisi lääkärien kertomia faktoja... "Riippumattomat faktantarkistajat" tietävät paremmin.
In the USA a documentary called PLANDEMIC, which exposes COVID-19 as a criminal operation, is supported by over 27,000 medical doctors!

Ja tokihan muistamme sen belgialaisten lääkärien vetoomuksen, jonka pari päivää sitten linkitin. Tai kuten Fauci vuonna 2017 ennusti:


There is NO QUESTION there is going to be a challenge for the coming administration in the arena of infectious diseases.

There will be a SURPRISE OUTBREAK.

Maailmanpankin mielestä tämä pelleily tulee jatkumaan vielä tovin...

Sama naama kuolee moneen kertaan ympäriinsä körönään.
Ja niin edelleen. Tämä on valtava kusetus, kuten olen tässä viimeisen vuoden yrittänyt tolkuttaa – eivätkähän nuo sadat ja tuhannet todellisuuteen heränneet lääkärit edes ole kuin raaputtaneet vähän pintaa. Toivottavasti jaksavat katsoa vähän syvemmällekin. Se tosin vaikuttaa niin, että joutuvat joko eroamaan valheellisesta duunistaan, tai sitten saavat potkut. Tämä prosessi on ollut käynnissä jo pitkään, ja näihin saakka useimmat ovat valinneet ummistaa silmänsä, koska totuuden kohtaaminen tuppaa tulemaan toisinaan vähän kalliiksi.

Ei kommentteja: