2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 23. lokakuuta 2020

Keinoja tavoitteiden saavuttamisessa

Hävytöntä touhua – jopa siinä määrin että siitä näköjään kehtaa uutisoida vain Terrorin ja Hysterian laitos:

Viestinnän ammattilaisten ProCom valitsi Mika Salmisen vuoden johtajaksi

Eli sen pässin, jonka johdolla – ilman mitään syytä – vanhukset tapettiin laiminlyönteihin, yksin, ja sitten hautajaisista tehtiin typerää ilveilyä, jos niitä ylipäätään sai pitää. Sen pässin, jonka johdolla koko maa on viety konkurssin partaalle – ja kaikesta päätellen tässä tuhotyössä ei olla päästy edes vauhtiin vielä. Sen pässin, jonka ansiosta pienyrittäjät menettivät toimeentulonsa, mutta konglomeraatit kasvattivat kassavirtaa – koska "korona"™ on aivan helvetin valikoiva fiirux.

Viestinnän ammattilaiset on selvästikin hukanneet viestinnän pohjimmaisen tarkoituksen.

Ei anneta faktojen tulla viestinnän tielle, kamut!

ProComin vuoden johtajapalkinto jaetaan henkilölle, joka on toiminnallaan osoittanut ymmärtävänsä viestintää ja markkinointia ja on aidosti hyödyntänyt viestinnän keinoja tavoitteiden saavuttamisessa.

Eli mitä ne tavoitteet mahtavat olla? Taisin jo luetella päällimmäiset.

Ei kommentteja: