2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 20. lokakuuta 2020

Professori hämmästyi – ja taustasairaudet

Aina välillä viruslingoissa, joita meediostoksi kutsutaan, tunnustetaan jotain vähän:

HS: Suomalainen professori hämmästyi – valtaosa koronaan sairastuneista ei tartuta tautia eteenpäin

Oho. Joku päivä joku professori vielä tajuaa panna merkille, että tätä ninjavirusta ei ole koskaan isoloitu, joten sen "tarttuminen" ylipäätään on silkkaa fabulointia.

Myös Terrorin ja Hysterian laitoksella on eksytty itsestäänselvyyteen – muttei ihan perille saakka:

Ikä ja taustasairaudet moninkertaistavat koronaan sairastuneiden sairaalahoidon tai kuoleman riskin

Joopa. Ehkä joku kaunis päivä joku tulee kompastumaan oikeisiin päätelmiin: "Hektinen, tämä hysteriahan on ollut täysin perusteetonta kohkausta alusta lähtien ja koko ajan! Jopas jopas".

Symbolisesti todellisuuden pitkät varjot
Jänskättää. Milloin tahansa on mahdollista, että joku eksperttispesialisti kykenee vetämään oikeat johtopäätökset, ja ne päätyvät ihan meediostoon saakka. Siinäpä sitten onkin selittelemistä – mutta kuten tiedämme, tällaiset tilanteet haudataan loputtoman älämölön alle, ja lopulta kukaan ei muista että joskus oltiin ihan peräti todellisuuden äärellä.

Vaan ainahan voi toivoa. Välttämättä ei kannata hengitystään pidättää, kuitenkaan.

Ei kommentteja: