2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 10. lokakuuta 2020

"Kiistää poliittisen ohjauksen"

 Turun Koronasanomat jatkaa samaa idioottiuutisointia jota muut lehdet lypsivät koko päivän:

Kohutun maskiselvityksen tehnyt professori kiistää poliittisen ohjauksen – tulos maskien vähäisestä hyödystä "ei ole muuttunut mihinkään"

"Kohuttu maskiselvitys" kertoi, mitä tutkimukset ovat kertoneet jo vuosia: maskeista ei ole hyötyä. Mikä jäi sanomatta on se, että niistä on tutkitusti haittaa. Mikään tässä ei ole uutta, mutta koska meediosto poliittisina megafoneina haluaa ihmisten käyttävän haitallisia kuonokopparättejä, ne eivät osaa lopettaa ajoissa. 
"Meidän sosiaalinen elämä on muutenkin virtuaalista, eikähän siinä silloin mitään happea tarvita."

Tässä jotain faktuaalista luettavaa:

COVID-19 Masks Are a Crime Against Humanity and Child Abuse

Testimony of a virologist

Tätä virologia ei jostain syystä siteerata loputtomiin kaikissa mahdollisissa meedioissa. Meediat varmaankin kiistävät katteettoman kohu-uutisointinsa poliittisen ohjauksen?

Ei kommentteja: