2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 19. lokakuuta 2020

Tuntojen yllettyä

Valehtelu on näemmä turbovaihteella:

Italia kiristää koronarajoituksia tartuntojen yllettyä ennätyslukemiin – Euroopassa yli 250 000 koronakuolemaa

"Koronakuolemat" on taas ihan surutta otettu meedioston keinovalikoimaan, vaikka koko virusta ei siis ole koskaan edes yritetty isoloida. Olen kohtuullisen varma, että näitä neljännesmiljoonaa ei voi edes allopaattien hölskyvän diagnosoinnin sisällä mitenkään pitää "koronan™ aiheuttamina". Tai kuten Bloomberg jo maaliskuussa kertoi:

99% of Those Who Died From Virus Had Other Illness, Italy Says

Kuten hyvin tiedämme, "koronakuolemat" ovat jotain, missä körönä on ympätty väkisin kuolinsyyksi, vaikka alla on keskimäärin kolme hyvin paljon selkeämpää syytä. Mutta Iltakoronalehtihän ei ole tunnettu eksaktista viestinnästä. Iltakoronalehti on tunnettu koronapornosta.

Tässä muuten mielenkiintoinen tilasto:

Influenssa lakkasi olemasta samalla viikolla kuin körönän takia julistettiin "hätätila".

Körönän kiilattua influenssan sivuun alkoikin tämä:

Lombardiassa kuskattiin vanhukset "hoivakoteihin" kuolemaan.

Kuten huomaamme, Lombardiassakaan – joka on se maakunta josta puhutaan silloin kun meediosto puhuu "Italiasta" – ei ole juuri nyt mitään hämminkiä. Mutta jännää on se, että vaikkapa Apuliassa tilanne ei koko aikana päässyt yltymään yhtikäs mihinkään:

Sattumoisin tämän alueen mafia tunnetaan nimellä Sacra Corona Unita.
Flunssakausi on selvästikin vähitellen (hirmu yllättäin) nousemassa – mutta kuten jo keväällä huomattiin, idioottimaisilla kokoontumis- ja liikkumisrajoituksilla on lähinnä haitallista vaikutusta.


Ja niillä maskeilla. Kaikki "koronatoimet" aiheuttavat turhalla paniikinlietsonnalla lisää "koronaa".
Moniko noista on koronapolitiikalla aiheutettuja itsemurhia? Todella moni. Ja kun kodeissaan cövidiin kuolleiden lukema on virallisesti 6700, se todellisuudessa on 200. Aika iso heitto, vai mitä? Vahingossa varmaan syntynyt.

Tai kuten jopa WashPost on asian esittänyt:

"Koronatoimet" eivät vaikuta mitenkään mihinkään – koska koronavirusta ei ole olemassa.

Ja kuten muistamme: PCR-testiä ei ole tarkoitettu diagnosointiin. Tapauksia tehtaillaan pelkällä testailulla – ja luonnollisestikin PCR-tulosten päälle lykätään vielä vasta-ainetestit, joiden pitäisi kertoa että tilanne on ohi ja ihminen on terve... Vaan koska allopaatit muuttavat sääntöjä koko ajan – koska kyseessä on poliittinen keskuspankkiflunssa... 

Näiden tilastojen ylälaidasta löytyy muuten mielenkiintoinen merkintä: "Regions shown are the World Bank regional aggregates." Miksi juuri tätä yhtä ainutta tautia seurataan Maailmanpankin tilastoilla? Maailmanpankin? Miksi?

Ei kommentteja: