2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 30. lokakuuta 2020

Voivat aiheuttaa pahempia

Vihdoin viimein joku sanoo asian niin kuin se on (ja se peräti päätyy otsikkoon saakka):

STM:n Sillanaukee perusteli maskivideon hyllytystä ihmisten hämmentymisellä: “Laajan käytön hyödyistä ei todellakaan ole riittävää näyttöä, sen sijaan haitoista on”

Meediosto on jatkanut joikausta näistä täysin hyödyttömistä – mutta todellakin haitallisista – kuonokopparatkaisuista niin pitkään, että ilman-mitään-syytä-pelotellut ihmiset eivät varmasti osaa tästä turvarievusta luopua.

Onko Sosialistien Terroriministeriössä peräti yksi täysjärkinenkin ihminen? Eipä olisi viimeisen vuoden kohkauksesta osannut arvata...

Samaan aikaan jopa Totuusministeriössä aletaan vähitellen havahtua osaan tuon rätin aiheuttamista ongelmista:

Maski saa parturi-kampaaja Sini Pieviläisen kasvot kukkimaan – vaiva on niin yleinen, että sille on somessa keksitty jo oma termi: maskne

Myös hammaslääkäreillä on nykyään oma ilmaisunsa: maskmouth – toisin sanoen suu, jossa riittää duunia kuonokopan takia. Ihan kohta myös neurologeilla tulee olemaan oma ilmaisunsa, joka lienee maskbrain – aivovamma, joka on aiheutettu hapenpuutteella

Joka ainoa koronatoimi™ aiheuttaa vahinkoa tuomatta kerrassan mitään hyötyä pöytään – mutta psykopaatit haluavat lisää tuhoa aikaiseksi:

Suojaako influenssarokotus koronalta? HUSin Järvinen suosittelee rokotteen ottamista

Järvinen tietää ihan hyvin, että rokotteet aiheuttavat sairastumista – mutta se on hänelle plussaa, joten hän valehtelee asiasta. 

Alankomaalainen tutkimus kertoo, että influenssarokote saattoi antaa pientä suojaa myös uutta koronavirusta vastaan.

Saattoi ehkä mahdollisesti antaa pienen pientä "suojaa"... Nämä tyypit todellakin jonottavat ladon taakse ammuttaviksi.

Asko Järvinen, rikollinen puoskari.

Ja toki meediosto lykkää pökköä pesään päivästä toiseen:

Luonnossa on yli 500 000 virusta, jotka voivat aiheuttaa koronavirustakin pahempia pandemioita

500000 virusta? ...joista ainuttakaan ei ole todennettu koskaan. Kertaakaan koko maailmanhistorian aikana ei ole todistettu, että "virukset" olisivat todellinen konsepti – että ylipäätään olisi olemassa sellaista kuin "virus" [lat. "myrkky"], tai että tällainen eloton partikkeli voisi aiheuttaa kehossa kerrassaan mitään.

Itse asiassa joku saattaa muistaa, että rokotteiden alkuvaiheessa näiden "virusten" todettiin aiheuttavan kovasti paljon ei-mitään – joten sekaan ympättiin adjuvantit, jotka siis ovat puhtaasti myrkkyä. Asko Järvinen myy tätä myrkkyä, joka ei tee sitä mitä sen väitetään tekevän – ja joka... mikähän se Etelä-Koreassa flunssarokotuksiin kuolleiden määrä on tänään? 60 on epäilemättä jo rikkoontunut, mutta siitä lienee melkoisen vaikea löytää enää mitään infoa meedioitse.

...Jonkin aikaa etsittyäni: saldo oli näköjään eilen 72.

72 Deaths in South Korea "Not Tied to Recent Flu Vaccinations", Country Continuing With Inoculation Program

Poliittista "terveydenhuoltoa" ei pysäytetä vaikka sillä pitäisi tappaa kaikki. Kun joku valkotakkinen eksperttispesialisti avaa suunsa, on syytä palata vanhaan käytäntöön, ja aloittaa tupenrapinat.

Ei kommentteja: