2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 26. lokakuuta 2020

Synnyttää niin voimakkaan

Tässä ei etiikat paljon paina:

Lupaava uutinen Oxfordin koronarokotteesta: "Noudattaa täsmällisesti siihen ohjelmoituja geneettisiä ohjeita"

Tässä on siis kyseessä se rokote, jolla on jo ainakin halvaannutettu yksi rokotettu, ja tapettu toinen. Noudattaa siis täsmällisesti siihen ohjelmoituja geneettisiä ohjeita?

Tutkijoiden mukaan rokote noudattaa täsmällisesti siihen ohjelmoituja geneettisiä ohjeita herättääkseen immuunivasteen kohteessaan.

Immuunivasteen. Tästä edelleenkään mikään ei perustu mihinkään – mutta kiva että geenimanipulointi antaa "tuloksia". Tämä nimenomainen metodi häthätää testattiin reesusapinoilla tuossa keväällä, ja lopputulos oli se, että rokotus ei estänyt "viruksen" "tarttumista" (en todella tiedä millä tämä ylipäätään varmennettiin kun virusta ei tosiaan koskaan ole isoloitu), mutta ehkä mahdollisesti lievitti oireita. Testattavia apinoita oli kerrassaan kuusi (6) kappaletta kolmen (3) kontrolliryhmällä.

Rokotteen pohjana on toimintakyvyttömäksi heikennetty adenovirus. Rokote on geneettisesti ohjelmoitu tuottamaan koronavirukselle ominaista piikkiproteiiniinia.

Enää tarvitsisi tosiaan isoloida se "koronavirus". Tai adenovirus. Kumpaakaan ei koskaan ole tehty  – ja siihen saakka kaikki tässä narratiivissa on pelkkää scifiä.

Rokotteen avulla elimistön immuunijärjestelmää käytännössä harjaannutetaan reagoimaan, kun se havaitsee koronaviruksen proteiinin.

Silkkaa fantasiaa. Nämä ihmiset ovat täydessä psykoosissa. Mutta onneksi testeiltä ei vaadita juuri mitään.

Tutkimuksissa on havaittu, että koronaviruksen piikkiproteiinia kyetään tuottamaan tarkasti ja suuria määriä. Oxfordin yliopiston rokoteasiantuntijan mukaan tämä selittää, miksi rokote synnyttää niin voimakkaan immuunivasteen.

Pelkkää fabulointia – mutta eihän tässä kerronnassa mikään ole täsmännyt yhdeksään kuukauteen.

Tutkimusta ei ole kuitenkaan vielä vertaisarvioitu.

Eipä ole, ei. Mitään koko tästä hypoteesista ei ole validoitu millään tasolla. Ja mikä on empiirisen tieteen perusta? Toistettavuus. 

Toki tätä harhaisuutta – jossa nähdään "tuloksia" siellä missä niitä ei ole, "ratkaisuna" kiroihin joiden kausaatiota ei koskaan ole osoitettu – on monistettu tehokkaasti kautta aikain, ja kollektiivinen psykoosihan on tuottanut vaikkapa kokonaisia kirkkoja ynnä muita kultteja. 

Kultit hakevat oikeutuksen mielipuoliseen toimintaansa täysin fyysisen todellisuuden ulkopuolelta, ja vaikkapa katolisen kultin ansiosta esimerkiksi Suomen historia alkaa vasta 1300-luvulta. Ei siksi etteikö historiaa olisi, siitä vain on tuhottu kaikki evidenssi rakentamalla kirkot pyhien lehtojen päälle – ja aivopesemällä lapset kultin "todellisuuteen"; viemällä miehet tykinruuaksi ja hajottamalla kyläyhteisöt kaikenlaisilla isojaoilla & torpparilaitoksilla. 

Jacob Faggot, oman aikansa Klaus Schwab

Irrationaalisen uskon voimalla voidaan sangen helposti rikkoa yhteiskuntia, ja sitä ollaan tekemässä jälleen kerran, koronakultin ilmastointiskientologisella, transhumanistisella uusjaolla, jossa siniveriset keräävät vielä vähän lisää mammonaa itselleen, ja köyhälistö ilmoittautuu vapaaehtoisena rokotetörmäystestinukeiksi. Homma toimii ihan yhtä voidellusti kuin aina.

Klaus Scwabin märkä uni

Ei kommentteja: