2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 27. lokakuuta 2020

"Johtunee yhteiskunnallisista muutoksista" – tai "a curious coincidence"

 Näin pönkitetään virheellistä hypoteesia:

Tutkimus: Näin rutto kiihdytti vauhtiaan 1600-luvulla – ”Ero ruton leviämisnopeudessa on ällistyttävä”

Tokihan tässä tarkoituksena on lietsoa koronakauhua™, joka ei perustu mihinkään, mutta jota juntataan selkäytimeen tarinoilla, joita on aina ja aina kerrottu "totuuksina".

Miksi rutto yhdistetään paholaiseen – ja miksi paholaiseen liitetään rikinhaju ilmassa? Mitä tapahtui rutto"epidemioiden" edellä? Vulkaanista toimintaa.

Kulkutaudit ja taikausko – sama vanha kuvio
 
Eli: tämäkin "tutkimus", jota Seurassa esitellään, jättää huomioimatta mitä geologian puolella on tapahtunut samaan aikaan. Kuvio on tuttu vaikkapa ilmastointiskientologiasta, jossa auringon, avaruussäteilyn ja maan magneettikentän vaikutus jätetään taktisesti aina hysteriamallinnosten ulkopuolelle – jolloin "tutkijat" voivat päättää etukäteen mitä tullaan "löytämään".
Nyt tuore kanadalaistutkimus osoittaa, että rutto levisi Lontoossa neljä kertaa nopeammin 1600-luvulla kuin 1300-luvulla. Löytö on kiintoisa, sillä paikka oli sama ja taudinaiheuttaja sama, joten leviämisen kiihtymisen täytyi johtua sosiaalisista ja yhteiskunnallisista muutoksista kolmensadan vuoden aikana.
Täytyi johtua? Täytyi? Mitään muuta selitystä ei ole olemassa? Kun tehdään oletukset etukäteen, saadaan kaikki "tutkimus" osoittamaan juuri sinne mihin halutaan. Tässä on nykytutkimuksen tila.

...Itse asiassa "nykytutkimuksen tila" on ollut tutkimuksen tila melko lailla aina. Vapaata tutkimusta ei ole, vaan konsensus päätetään poliittisesti, aina. Juuri nyt halutaan pitää kiinni kulkutautihysteria"tieteestä".
Kanadalaisen McMaster -yliopiston kävivät läpi valtavan määrän kirkonkirjoja, henkilökohtaisia testamentteja ja Lontoon kaupungin ylläpitämiä kuolleisuuslukuja ja arvioivat ruttokuolleisuutta niiden pohjalta. Seurakuntien dokumentteja ja testamentteja tarvittiin kuolleisuuden arvioitiin 1300- ja 1400-luvuilla, sillä virallisia asiakirjoja kuolleisuudesta alettiin pitämään vasta vuonna 1538.
Arvontaa, jälleen. Jännää että nykyään pitäisi olla melkoisen tarkat tilastot kaikesta – ja silti koronatilastot poukkoilevat biljarditilastoina pitkin seiniä. Arvailu tuntuu olevan "tieteen" modus operandi.
Paiseruton aiheuttaja on Yersinia pestis -bakteeri, joka levisi rotista ihmisiin kirppujen välityksellä.

Tämäkin ninjabakteeri on löydettävissä tälläkin hetkellä, mutta vain ruttovuosina se on jostain syystä aiheuttanut jotain. Harmi ettei PCR-testiä ollut vielä keskiaikana keksitty – oltaisiin voitu pitää "altistumisista" hillitöntä meteliä silloinkin kun mitään ei muuten tapahtunut, koko matka tähän päivään saakka.

Tutkijoiden mukaan mitään todisteita ei ole sen puolesta, että bakteerissa olisi tapahtunut muutoksia 1300-1600-luvuilla, joten selitys epidemian kiihtymiselle johtunee yhteiskunnallisista muutoksista 300 vuoden aikana.
Johtunee? ...jos jätetään kaikki muut ympäristötekijät täysin huomiotta. Kuulostaa vakuuttavalta, mutta vilkaistaanko vaikkapa tätä:
By statistically examining the occurrences of widespread plague that have been recorded throughout Western history, a curious coincidence emerges. A large number of these pandemics occurred shortly after a volcano underwent a huge eruption, according to GISS scientist Richard Stothers.
Koronakriisi THLn mukaan
Mitkä tahansa muutokset asumisessa ja ihmisten liikkumisessa, jotka toivat heidät lähemmäksi rottia, ovat hyviä ehdokkaita ilmiön selittäjiksi.

Ovathan ne. Mitkä tahansa selitykset, kunhan niiden perusteella voidaan syyttää ihmistä – ja sanella poliittisesti kaikenlaisia päättömiä käyttäytymismalleja.

Ei kommentteja: