2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 14. lokakuuta 2020

Kolmas ja kuolettavin

 Mainostelkkari kaapii pohjia jälleen:

Iraniin iskenyt jo koronaviruksen kolmas ja samalla kuolettavin aalto: ”Maa murtumispisteessä”

Kolmas aalto – joka on samalla kuolettavin? Mistä ihmeestä nämä jutut oikein revitään? ...Tai tiedän kyllä: viiskulmasta tai Mossadilta. 

Tähän mätäkuun juttuun on käytetty täysin samaa kuvaa, jolla jauhettiin samaa skeidaa jo kuukausia sitten:

"Journalismia"
En jaksa nyt heti kaivella otinko tuosta kuvakaappauksen jo silloin, vai linkkasinko vain – mutta tässä kaivellaan kyllä journalismin joukkohautaa semmoisella innolla että maan keskipiste on jo ohitettu.

Eikun joo, pakkohan tuo oli tarkistaa; tässä kuvakaappaus maaliskuulta:
Tämä on siis tilanne puoli vuotta sitten: edes tuota autoa ei ole liikutettu kun on ollut niin kiire kaivaa täsmälleen samasta kohdasta...

Hienoa! Luotettavaa tiedonvälitystä jo... ties kuinka pitkään. Aion suhtautua täysin vakavasti kaikkeen mitä Mainostelkkari jatkossa meille kertoo.
Moro! Meitsillä on tapana tarkistaa uutislähteet tooo.ooodella tarkkaan aina ennen julkaisua – koska Hyvä Reportteri tekee juuri niin!

Ei kommentteja: