2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 20. lokakuuta 2020

Tuntumaa järjissään paljasti

 Totuusministeriö hurraa lasten aivojen tuhoamiselle:

Maan pahimmalla korona-alueella yläkoululaisetkin ottavat nyt tuntumaa maskeihin – lomalta palanneet oppilaat: "Lähiopetus maskilla on parempi kuin etäopetus"

Eikä ole. Maski sairastuttaa. Se sairastuttaa neurologisesti – eli tuhoa on mahdollisimman hankala korjata. Se altistaa kaikille mahdollisille tulehduksille vähentämällä elimistön happimäärää, ja lisäämällä hiilidioksidia. Kuonokopasta on pelkkää haittaa. Siitä ei ole mitään hyötyä. Se on alistamisen työkalu

Mitä maskit estävät – ja minkä kokoinen tämä ninjafiirux on. ...jos ylipäätään halutaan pitää kiinni siitä, että se on olemassa (vaikka sitä ei ole koskaan todennettu).

Eikä ole olemassa sellaista kuin "korona-alue". Tätä ninjavirusta ei ole olemassa, eikä se siis myöskään voi aiheuttaa mitään. 

Idioottipolitiikka sitten aiheuttaa. Idioottipolitiikan mahdollistaa se, että ihmiset pakotetaan istumaan riveissä ja jonoissa sen ajan jonka he voisivat käyttää todellisten asioiden oppimiseen

Tällä jonoissa ja riveissä istumisella rakennetaan melkoisen vahva auktoriteettiusko, jonka nojalla voidaan lasketella luikuria jolla holhotaan aikuiset ihmiset tekemään "vapaaehtoisesti" luonnottomia asioita – ja lakkaamaan tekemästä luonnollisia. Aikuiset ihmiset kuvittelevat, että he eivät osaa elämisen alkeita – toisin kuin koko tähänastisen elämänsä. Kohta meille varmaan opetetaan, miten olemme sitoneet kengännauhat aina väärin.

Kiitos meedioston maailma on sairaampi kuin koskaan (ja ihan ilman ninjaviruksia).

Edessä voi olla kaikista synkin talvi: Kuusi tapaa pysyä järjissään ja terveenä koronan toisen aallon aikana

Haistakaapa te siellä meediostossa paska. Tämä "kaikista synkin talvi" on teidän aiheuttamanne. Te olette rikollisia. Teidät on syytä toimittaa telkien taakse loppuiäksenne.

Toinen tautiaalto paljasti koronaviruksen keväällä nähtyä lievemmäksi – näin kuolleisuus on laskenut

Ei ole mitään toista aaltoa. On vain kausiflunssa, joka johtuu D-vitamiinin puutteesta. On vain ääliöitä toimittajia, jotka ajavat fasismia joka maahan. Nämä dorkat kuvittelevat, että gestapo ei tule eksymään heidän ovelleen keskellä yötä. Jos he olisivat koskaan syventyneet historiaan, he tietäisivät, että lopulta stasi vie myös heidät.

Ei kommentteja: