2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 8. lokakuuta 2020

Sairaita suosituksia

Aivottomat zombit jaksavat:

Vaatimukset maskien käytöstä kaupoissa kovenevat – Kaupan ala komentaa asiakkaita lähes koko Suomessa: "Vahva maskisuositus", vaikka laki ei sitä vaadikaan

Kaupan alan sopii ottaa asioista selvää ennen päänsä aukomista. Maskit SAIRASTUTTAVAT ihmisiä. Ne EIVÄT ESTÄ MINKÄÄN LEVIÄMISTÄ YHTÄÄN. Yrittäkää edes joskus käyttää hetki päätänne, edes vähän, ennen kuin lähdette pomottamaan ihmisiä auktoriteettiuskonne hurmeessa.

Influenssan ja koronan kombo voi olla kohtalokas – HUSin ylilääkäri suosittelee alumiinia, glyfosaattia, kokeellista geenimanipulointia, formaldehydia, elohopeaa, sikiöiden soluja, vierasta DNAta: "Samaan aikaan osuessaan taudinkuva voi olla vaikea"

Tai sitten ei. Todennäköisesti ei. Vieläkään ei turhaan ole todistettu, että koko helvetin ninjavirus on edes olemassa. Mutta kukapa sellaista tarvitsisi, taudista jota ei näy missään muualla kuin peukaloiduissa tilastoissa – diagnosoituna lottokoneella.

Järvisen Asko ja Ämpäritelkkarin väki hinkuvat Haagin ihmisoikeustuomioistuimeen syytettyjen penkille. Nämä rikolliset on syytä toimittaa pois ihmisten ilmoilta ennen kuin intoutuvat taas intuboimaan vanhuksia hengiltä.

Tämä psykopatia tulee tekemään todella rumaa jälkeä jos väki ei ala heräillä vähitellen. Te julistatte omaa avuttomuuttanne päivästä toiseen kuuntelemalla horinoita, joissa ei ole mitään tolkkua ollut yli puoleen vuoteen. Päivästä toiseen te osoitatte olevanne tyhmiä nautoja, jotka menevät sinne mihin nämä teurastajantakkeihin pukeutuvat käärmeöljykauppiaat paimentavat.

1 kommentti:

Ghost of Matafaka kirjoitti...

99 prosenttisesti samaa mieltä! 1 % tulee siitä, että kyllä maskit estävät jotakin, nimittäin inhimillisen kontaktin luomisen.