2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 2. lokakuuta 2020

Tuonelan joutsen väijyy

Mielenkiintoista: the Don on nyt sitten saanut ninjaviruksen jota ei ole olemassa. Tiedetäänpähän, ketkä ovat vallassa.

Jo siitä, että ehdokkaina ovat dementikko ja tosi-tv-tähti, voi hyvin nähdä, että valta on tosiaankin jossain ihan muualla kuin White-nimisen jesuiitan lahjoittamassa talossa.

Mutta tämähän on parasta mahdollista mainosta keksitylle ninjavirukselle; tokkopa kukaan enää kehtaa väittää ettei olematonta ninjavirusta ole olemassa, kun pitää rukoilla että manaajat saavat pelastettua presidentin.

Boris de Pfeffelin kohdallahan ninjaviruksen "aiheuttama" sairaalareissu toi manalanmatkalta takaisin koronadiktaattorin, jonka Moonshot-operaatio tulee piakkoin päätymään siihen, että jokainen britti "testataan" kerran viikossa – vaikka testi onkin täysin epäluotettava (mikä ei ole ihme kun testataan mielikuvitusvirusta).

Joten odotettavissa on, että... No, tästä on varmasti vedonlyöntejä käynnissä: koronakultillehan olisi ihan parasta, jos Donny saataisiin hengiltä – jolloin credo siirtyisi halleluja-vaiheeseen, ja ihmiset voitaisiin pakottaa ihan mihin tahansa.

Yhtäältä Boris-käsittelyllä saataisiin toinen koronadiktaattori, joka ylösnousseena messiaana voisi sanella sen, mitä hänelle puoskarien taholta sanellaan. Eli jännää on.

Jos tässä touhussa olisi mitään järkeä, kyseessä olisi vain yksi tsiljardeista "oireettomista kantajista" – jolloin voidaan vain povailla josko "jälkitauti" iskisi vaikkapa aivoihin ja saataisiin tuolla verukkeella jälleen impeachment-ölinät aikaiseksi.

Olennaista on saippuaoopperan sijaan seurata, mitä pakkotoimia alamaisiin usutetaan – mutta sitähän meediosto ei aio tehdä, koska fasismin airueena joikaavat.

Hauskaa että juuri eilen voivoteltiin tätä:

Tutkimus: Trump on suurin koronaan liittyvän väärän informaation ajuri

"Tutkimus". Metodit kestävät varmasti tarkempaa tarkastelua.

Kyllä nyt harmittaa, ettei tullut täysin kritiikittömästi suhtauduttua allopaattipapiston messuamiseen.

Ei kommentteja: