2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 14. lokakuuta 2020

Lisännyt valvontaa ja asenteita

 Katsotaanko vähän miten meediosto ruokkii kognitiivista dissonanssia?:

Ajatuspaja: "Koronapandemia" on lisännyt valvontaa – internetin vapaus vähentynyt yhtäjaksoisesti vuosikymmenen

"Koronapandemia" ei ole tehnyt mitään. "Koronapandemia" on poliittinen flunssa. Jo pelkästään sen, että  "vapaus on vähentynyt yhtäjaksoisesti vuosikymmenen", pitäisi kertoa ettei körönä ole lisännyt eikä vähentänyt mitään. Myöskään meedioston yksisilmäinen möykkäys ei tunnu mitenkään liittyvän asiaan meedioston itsensä mielestä.

Ajatuspajat ovat puhtaasti poliittisia toimijoita, joten niiltä tilataan kaikenmoista. Näitä itsestäänselvyyksiä julkaistaan ympäri meediostoa "autoritäärisinä havaintoina", joilla juntataan "uutta normaalia" kollektiiviseen tajuntaan: sensuuri lisääntyy, ja kehitys on "vääjäämätöntä". Kun sensuuri lisääntyy, vapaus vähenee – mutta hei, se tapahtuu meidän parhaaksemme.

Sama asia edellistä otsikkoa objektiivisemmin esitettynä:

Internetin vapaus vähentynyt jo kymmenen vuotta peräjälkeen – ajatuspajan mukaan "viruspandemia" on tarjonnut valtioille tekosyyn lisätä kansalaisten valvontaa

Molemmissa jutuissa myönnetään valtiosensuurin olevan pahaksi – ja jälkimmäisessä jopa se, että tämä ninjavirus on pelkkä veruke –, mutta samaan aikaan ollaan innoissaan ylikansallisen oligarkian sensuurista:

Facebook ryhtyi "kriittiseksi" rokotekriittisyyden suhteen – somevaikuttajat saavat kuitenkin levittää "valheita"

MikroBitin asiantuntijat tässä tietävät mikä on valhetta ja mikä ei. Facebookissa varsinkin tiedetään, miten elimistö toimii ja miten ei. "Rokotteet eivät todellakaan ole taikauskoista uskomushoitoa, joka ei perustu mihinkään, ja joka näyttää kovasti paljon demonologialta – vaikka se ei kestäkään päivänvaloa ollenkaan!"
 
Luonnollisestikin jauhetaan näistä hyödyttömistä/vahingollisista alistusvälineistä:

Kansliapäällikkö Varhila: Maski­selvityksen tekoon ei liittynyt poliittista ohjausta

Juu ei. Koko härdelli on poliittinen flunssa, mutta juuri tässä kohtaa ei ole ollut "poliittista ohjausta" – ja tämän väitteen esittää kansliapäällikko, jonka duuni on poliittinen ohjaus. Tällä jankkaavalla höpinällä pyritään tunkemaan hyödytön/haitallinen kuonokoppa jokaisen naamalle.
Ja missäs kohtaa tämä ihminen on äänestetty päättämään mitä kenenkin pitää tehdä?
Toki kaiken ölinän katveessa on ulkomailla jo pitkään käytäntönä ollut ilmianto- ja valvontakulttuurin hedelmä nyt sitten ulotettu tännekin:

Ravintolat ja tapahtumat keräävät nyt asiakkaidensa puhelinnumeroita korona-altistusten varalta

Milloinkahan me kansalaiset tämän tulimme päättäneeksi? En muista äänestäneeni kertaakaan näistä idioottitoimenpiteistä, joilla pyritään vain ja ainoastaan ulottamaan byrokraattien valta mahdollisimman syvälle jokaisen elämään.

Tämä olematon, fiktiivinen, entiteetti venytetään mitä mielipuolisimpiin yhteyksiin:

Juutalaisvastaisuuden nousu Saksassa huolestuttaa: koronavirus on lisännyt antisemitistisiä asenteita ja salaliittoteorioita

Vanha kunnon uusnatsismin nimellä kulkeva salaliittoteoria kytketään sekin jollain ilveellä tähän koronaan, jota manataan kuin golemia. Shibboleth jyrää: osaatko sanoa asiat niin kuin me sen teemme, vai siirrämmekö sinut... toisaalle?

Tässä touhussa on tosiaan meneillään kultti-invokaatio. Kun kiistellään siitä, miten pitkään körönä pysyy hengissä milläkin pinnoilla... "Virus" ei elä. Se on pätkä emäsparien muodostamaa elotonta informaatiota. Se on ei-elävä, epäkuollut. Edelleenkin: kaikella zombiviihteellä on pehmitetty ihmisten aivot uskomaan johonkin, mitä ei ole, mutta joka manataan esiin faustisella vimmalla.

Äskettäin yksi Noobeleista meni CRISPR-teknologian askartelijoille. Kyseessä on frankenstein-kuvitelma, jossa geenimanipuloinnilla luodaan "uusi ihminen" [übermensch] muilaamalla miljardeista emäspareista muutama, ja toivotaan että saadaan sitä mitä tilataan. 

Tulevat – jopa entistäkin testaamattomammat – "korona"rokotteet perustuvat juuri tähän faustiseen kuvitelmaan, jonka lopputulos tulee olemaan melkoisen pandoriaanista matskua: pandemian sijaan pandemonia [demoneita kaikkialla]. 

Mitä enemmän materiaa yritetään "korjata", sen rikkinäisemmäksi tullaan. Tämä kaikki messuaminen on vain dekadenssin lietsomista. 
 
Jos annos esoteriaa sallitaan kaiken tämän demonologian keskellä: mehän tiedämme, kuka on tämän maailman herra? Se, joka sitoo meidät kuvitelmaan, että me olemme vain oma kroppamme? Joka riivaa meidät kuvittelemaan, että viisastenkivi löytyy DNAsta tai "pimeästä aineesta" tai "tekoälystä" tai "kvanttitodellisuudesta" – jotka kaikki ovat hyvin vaillinaisia mekanistis-hypoteettisia osakonsepteja fraktaalisesta todellisuudesta... 
 
Synteettisiä ratkaisuja synteettisiin ongelmiin. Digitaalisia representaatioita analogisesta todellisuudesta. Näpertelyä, johon kaikki pakotetaan osallistumaan – vaikka meneillään selvästikin on yksi monista hybriksen kantapää-oppitunneista, jotka aina päättyvät siihen, että koko eksperimentti räjähtää naamalle.

Ei kommentteja: