2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 6. lokakuuta 2020

Yli muiden riehuu ja leviää

 Jatkuu ja jatkuu tämä epätieteellinen joikaaminen:

Idioottimainen politiikka riehuu nyt neljässä Suomen suuressa kaupungissa yli muiden

Äänessä on luonnollisestikin Kokoomuksen kerholehti – koska erityisesti Kokoomus hyötyy paniikkiviestinnästä, mitä ilmeisimmin. Sama fanzine horisee myös:

USA päivitti koronaohjeen: Ninjavirus leviää ilmassa

Aika radikaali päivitys. Tämäkö ei ole ollut "tiedossa"? Vai onko sitä kuonokoppaa pidetty siltä varalta, että sattuu naamoitse kyntämään fiiruksille otollisia pintoja?

Kyse on tokikin väärästä tiedosta; kulkutauteja ei ole olemassa – vaan tämähän allopaatteja ei ole hidastanut ainakaan sataan vuoteen.

Tässä ilmeisesti tyrkytetään ohikulkijoille vahingollisia kuonokoppia, jotka aiheuttavat sairastumista – varmaankin siksi, että halutaan jatkaa fasismia epätieteen varjolla niin pitkään kuin suinkin mahdollista.

Tiesitkö? Koronavilkun altistumisilmoitus ei poistu negatiivisesta testituloksesta huolimatta

Ei tietenkään poistu! Koko ohjelma on olemassa vain sitä varten, että ihmisiltä saadaan lypsettyä lupa itsensä vakoiluun. Kuten elävästi muistamme, jokaisen kännykkää on vahdattu aina; siihen ei vain ole kysytty minkäänmoista lupaa:


Ja kuten myös hyvin tiedämme, sairaaloissa on aivan hillitön ryysis tämän ninjaviruksen... mikäs se uusin hitti-ilmaus olikaan... "kiihtymisvaiheen"™ takia. Katsotaanpa miltä tämä ryysis näyttää epäilemättä eksponentiaalisella käyrällä:

Niin paljon syytä paniikkiin

Kyllä, sanattomaksi vetää. Mutta muistettakoon:


Aijai, on se hienoa elää tällaisena Tieteen aikakautena.

Ei kommentteja: