2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 25. lokakuuta 2020

Tomulla viitataan hiekkaan

 Propagandaa omaan nilkkaan:

Pohjois-Korea varoitti kansaa Kiinasta tuulen mukana tulevasta keltaisesta tomusta – syynä huoli ”ilkeiden virusten” saapumisesta

Hih hih! On ne tyhmiä siellä Pohjois-Koreassa! Tämä sama juttuhan on kiertänyt lehdestä toiseen osoittelemassa yhtä meedioston olkiukoista – ja samaan aikaan kaikki kanavat on täynnä kauhutarinoita tästä juurikin samasta ilkeästä fiiruxesta, joka väijyy kaikkia kaikkialla niin tappavasti että kukaan ei edes huomaa kun on sen "sairastuttama". Kaikki sairaalat on täynnä kuolevia potilaita; jokainen maa musertumassa maagisen körönän aiheuttamista seurauksista – jotka kummasti näyttävät poliittisilta päätöksiltä. Mutta on ne siellä Pohjois-Koreassa sitten ihme pölvästejä.

Pohjois-Korean hallinnon mukaan maassa ei ole todettu yhtäkään koronavirustartuntaa. Väitettä on epäilty maailmalla suuresti.

...Eikä edelleenkään missään päin maailmaa olla kertaakaan todennettu koko ninjaviruksen olemassaoloa. Mutta on ne siellä Pohjois-Koreassa hölmöjä.

Kummasti näilläkin takapajulan kommareilla on tuo järjenvastainen märkä rätti naamalla...

Keltaisella tomulla viitataan hiekkaan, jota tuuli kuljettaa Mongolian ja Kiinan autiomaista Pohjois- ja Etelä-Korean alueelle tiettyyn aikaan vuodesta.
Hiekkaan sekoittuu toisinaan myrkyllistä pölyä, joka on herättänyt huolta terveysriskeistä kummassakin Korean niemimaan valtiossa.

Kummassakin? Myös siinä modernissa eteläisessä jenkkiversiossa, josta tulee sitä orjatyöllä duunattua K-poppia? Mutta se, että etelässä ollaan huolissaan tämän keltaisen tomun mukanaan tuomista myrkyistä, ei ole hassua höpöpuhetta?

Tutkijoiden mukaan koronavirus voi tarttua myös ilman välityksellä eli yskimisen ja aivastamisen kautta leviävien pienten aerosolien muodossa.

Hih hih... Kaikkea ne keksii, tyrsk!

Tieteellisiä todisteita ei kuitenkaan ole siitä, että virus voisi siirtyä tuulen mukana maantieteellisesti pitkiä matkoja hiekkaan tai vastaavaan ainekseen sitoutuneena.
Niin. Nehän tosiaan pysähtyy metrin ja yhdeksänkymmenen yhdeksän sentin päässä. Vai miten se meni? Voivat säilyä seteleissä kuukausia? Osaavat kulkea maskien läpi yhteen suuntaan, mutteivät toiseen (kumpi tämä suunta on, riippuu... siitä milloin asiasta puhutaan)?
NK Newsin lähteiden mukaan nekin harvat ihmiset, joita Pjongjangin kaduilla torstaina näkyi, olivat pukeutuneet sadetakkeihin. Säätilan puolesta siihen ei tiettävästi ollut tarvetta.

Ihme friikkejä. Kas kun ei jotain typeriä muovipleksejä pitäneet naamansa edessä.

Mikäli tämä kuva todella on Pohjois-Koreasta, kertoo se että maa on osa ihan samaa irrationaalista kulttia kuin kaikki muutkin.

Ei kommentteja: