2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 22. lokakuuta 2020

"Ei, ei, ei!"

 Uusi Koronasuomi hysterisoi nimenomaan väärästä asiasta:

”Ei, ei, ei! Näin ei saisi missään nimessä käydä” – THL-johtaja älähtää lasten rokotustilanteesta

Arvaamme heti otsikosta, että lapsiin ei ole nyt tungettu haitallisia myrkkyjä riittävän ponnekkaasti – Terrorin ja Hysterian laitoksen loputtomien johtajien mielestä. Terrorin ja Hysterian laitos on toki lääketeollisuuden edunvalvoja; ei suinkaan terveyden – joten meedioston ei pitäisi (paitsi jos sattuvat olemaan saman teollisuuskompleksin taskussa) kompata kaikkea mitä Terrorin ja Hysterian laitoksella halutaan tehtäväksi.

Lasten rokotukset ovat vähentyneet korona-aikana. THL:n johtaja Mika Salminen peräänkuuluttaa asiaan puuttumista.

Minä taas peräänkuulutan Salmisen Mikan pidättämistä – mengelöinnistä, ja loppuiäkseen. Kuin myös kaikkien muiden lukemattomien johtajien Terrorin ja Hysterian laitokselta.

Mika piiloutuu hyödyttömän mutta haitallisen naamarätin taakse ehdotellessaan lisää tuhoisia toimenpiteitä. "Raus, raus!" paimentaa Mika kansalaisia kohti karjavaunuja ja zyklon-Beetä (...jota ei toki oikeasti käytetty ihmisten kaasuttamiseen [vaan siihen mihin se on tarkoitettukin: täimyrkkynä vaatevarastolla – joka onkin ainoa paikka, josta on löytynyt merkkejä tästä myrkystä], mutta kun hysteriointilinjalla kerran ollaan...)

Ja suurin osa ihmisistä on tässä kohtaa tietysti että "Herramunsiunaa, lapset! Miksei kukaan ajattele lapsia ja suojaa heitä tarpeettomilla mutta vaarallisilla rokotteilla joita ei ole koskaan todella (so. "aikuisten oikeesti") testattu eikä tullakaan testaamaan koska niiden käyttö ei perustu mihinkään, koska viruksiakaan ei ole koskaan todennettu eikä "kulkutauteja" ole itse asiassa olemassa?"

Joku saattoi panna merkille, että lapsistahuolestujan repliikki heitti vähän volttia siinä. Tässä maailmassa on niin monta asiaa, joiden perusteella hysterioidaan tai moraalinärkästytään (tai someraivostutaan! kuten meediosto tekee) – vaikka yhtään ei tiedetä mistä ollaan vaahtoamassa.

Olen kohtuullisen pitkään ja melkoisen yksityiskohtaisesti koittanut tolkuttaa, miten koko sairashuoltamo-franchise on olemassa ihmisten sairaana pitämistä varten – mutta ymmärrän toki että tätä konseptia on vähän vaikea hyväksyä todeksi.

Kun valitellaan sitä, miten ihmisiltä mielikuvitusviruksen takia jää "saamatta" muita "hoitoja"... Ne eivät ole hoitoa. Suurin osa tämän maailman sairauksista on "hoitojen" aiheuttamia. Sen takia maailman kuolleisuus kääntyi laskuun kun sairaalat olivat kiinni.

Monelle on mahdoton myöskin myöntää, että tuo kuvatekstin assosiaationyrjähdys voisi mitenkään pitää paikaansa – koska meille on koko meidän elämiemme ajan valehdeltu nimenomaan hölökäustistä ja painokkaasti. Sen takia on mahdoton myöskin myöntää sitä, että Israel tekee täsmälleen sitä mistä natsisaksaa syytettiin: palestiinalaiset ovat vain juutalaisten roolissa ghettoasumuksissaan – joista heitä uudestaan ja uudestaan häädetään bättre folkin tieltä pois (ja vieläpä niin, että heidän pitää itsensä purkaa asunnot, joihin heidät on ensin väkisin siirretty, ja joista heidät sitten vuorokauden varoitusajalla häädetään pois). Mutta näistähän ei saa puhua, koska seitsemänkymmentä vuotta sitten tapahtui väitetysti jotain, mitä tarkempi tutkimus ei yhtään tue, mutta "antisemitismi"*.

*Jos jollekulle vieläkin on epäselvää: palestiinalaiset ovat seemiläisiä; euroopan-amerikkalaiset juutalaiset eivät todellakaan ole. Ja juutalaisuus ei ole rotu, se on tapa erottua muista. Eräänlainen mafia. Sen sisällä olevat ihmiset eivät ollenkaan välttämättä ole pahoja, mutta systeemi – kuten muutkin kultit [kirkot] – pitää huolen, että valinnanvaihtoehdot ovat vähissä.

    Sanoma osti juuri espanjalaisen oppikirjakustantamon. Sanomien uutisointi on enimmäkseen valehtelua. Mahtaako Sanomien oppikirjatoimittaminen poiketa kovinkin paljon aktuellista valehtelusta?

Meille valehdellaan uutisissa. Meille valehdellaan kouluissa. Meihin kohdistuu koko ajan syndikoitu, systeeminen valehtelu. Koko yhteiskuntarakenne on yksi valtava huijaus, jonka ainoa tehtävä on pitää ihmiset ruodussa suojelumaksuilla [verot] ja väkivallan uhalla [pelekääkkönä polliisia?]. 

Mikään tässä systeemissä ei toimi, mutta meidät on aivopesty kuvittelemaan, että mitenkään muuten asioita ei voi hoitaa – vaikka joka ainoassa valtiossa asiat hoidetaan eri tavalla kuin kaikissa muissa valtioissa. Jo pelkästään kuntatasolla asiat hoidetaan miten missäkin – mutta aina "parempien piirien" ehdoilla. ...Puhumattakaan suuryrityksistä, joita lait eivät enimmän aikaa itse asiassa koske.

Mihinkään tästä skeidasta ei tarvitse suostua. Kaikki on oikeasti vapaaehtoista. Kun lakataan tottelemasta ja ruvetaan toimimaan järkevästi, kaatuu koko järjestelmä – eikä kukaan edes huomaa sen sortumista. 

Mutta ihmiset ovat pelkureita, joista suurin osa ei kykene ajattelemaan, joten... Jatketaan "demokratialla" – koska puolue"demokratia" on toiminut niin hyvin aina?

Ei kommentteja: