2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 21. lokakuuta 2020

Taloudellisen hyödyn "korona"kuolemat

Nuorsuomalaisten Iltakoronapornosanomat klikkiotsikoi täysin perusteettomasti:

Supertartuttajat selittävät merkittävän osan kaikista korona­tartunnoista – yksi asia tekee torjunnasta hankalaa: ”Se on vähän kamalaa siinä mielessä”

Enää ei tarvitse kuin isoloida se ninjavirus. Näin ei tokikaan ole tehty; tämä on pelkkää larppausta, johon ihmiset on pakotettu. Että onhan se vähän kamalaa siinä mielessä.

Terroristi

Terroristi

Terroristi

↑ Terroristeja↑
Vähäinenkin oire saattaa laukaista huolen koronasta ja muiden tartuttamisesta – "Moni on ehtinyt käymään testissä monta kertaa syksyn aikana", sanoo psykoterapeutti

Ja tämähän on valtioterrorismin ansiota. Ilman mitään syytä ihmiset panikoivat normaalin kausiflunssan oireista. Tällä systemaattisella terrorismilla aiheutetaan luulotautia – mikä selittääkin sen, että ninjavirus voi aiheuttaa mitä hyvänsä oireita. 

Terroristi

Korona on vienyt Suomessa sairaalaan perusterveitä parikymppisiäkin – yli 80-vuotiaista perusterveistä runsas kolmasosa kuoli tautiin

"Korona"™ ei ole vienyt sairaalaan yhtikäs ketään. Virusta ei koskaan, ikinä, kuunaan ole edes yritetty todentaa. Tämä kaikki on pelkkää valehtelua. Nämä paskanjauhajat ovat valtiopettureita, jotka on syytä potkia telkien taakse loppuiäkseen.

Terroristi
Terroristi

HS: Suomalaistutkijat keksivät miksi koronavirus tarttuu niin ärhäkästi – yhtäläisyyksiä ebolan ja HIV:n kanssa


Suomalaistutkijat ovat kekkaisseet mitä yhteistä keksityllä mielikuvitusviruksella on kahden muun mielikuvitusviruksen kanssa. Hienoa.
Terroristi

LM: Poliisi tutkii Kiuruveden hoivakodin koronakuolemia taloudellisen hyödyn tavoitteluun liittyvinä laiminlyönteinä

Välillä uutisoidaan todellisistakin asioista. ...Mutta meediostohan ei koskaan tule kertomaan, että koko koronahärdelli on nimenomaan, vain ja ainoastaan taloudellisen hyödyn tavoittelua. Tosiasioiden kertomisen sijaan edistetään näiden loisten vampirismia fantasianarratiivilla, jolla ihmiset taivutellaan hakemaan vuodesta toiseen haitallista myrkkyä kehoonsa:

Koronatartunta yhdessä influenssan kanssa on ”huono yhdistelmä” – rokotusta suositellaan

Terrorismia, sitä pahinta laatua

Ei kommentteja: