2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 31. lokakuuta 2020

Sujuu siinä missä muukin

 Nuorsuomalaisten Iltakoronapornosanomat yrittää hyssytellä:

Muistatko mitä tapahtui, kun sika­influenssa­rokotetta alettiin jakaa vuonna 2009? Näin vastaava tilanne aiotaan välttää korona­rokotteen kanssa

Sikainfluenssa oli Imperial Collegesta liikkeelle potkaistu pandemiahuijaus, jolla aiheutettiin mm. narkolepsiaa turhilla rokotuksilla. ...Toki kaikki rokotukset ovat turhia koska ne ovat epätiedettä, mutta koronakultti haluaa tietysti uskotella muuta.

Koronaviruksen taltuttaminen vaatii valtavan rokotusoperaation.

Juu ei. Ihan ensin nämä valopäät on velvollisia osoittamaan, että tämä ninjavirus on olemassa – ja että se aiheuttaa jotain. Tätä ei ole kuunaan tehty, vaikka vermeet siihen on olleet olemassa sata vuotta. Koronaflunssa siinä kuin muutkin flunssat johtuu (C- ja) D-vitamiinin puutteesta.

Terveydenhuollon ammattilaiset kertovat, että sikainfluenssarokotuksen kokemuksista vuonna 2009 on otettu opiksi.

Nämä eksperttispesialistit olisi jo silloin pitänyt teljetä vankilaan loppuiäkseen – mutta meedioston mielestä heitä kannattaa kuunnella tällä kertaa, koska vaikka kuvio on turboahdettu versio vuodesta 2009 – ja sitä myöden "hoito" vielä moninkertaisesti hosutumpaa –, nyt, tällä kertaa, nämä samat ääliöt osaavat muka ajatella loogisesti vaikka siltä ei totisesti näytäkään.

Tämä tulee olemaan melkoisen surullisenkuuluisa artikkeli jahka sen ajama idiotismi saadaan loogiseen päätepisteeseensä.

Näiden eksperttispesialistien mukaan koronahumpuukissa on sikaflunssahumpuukista "opittu" se, että ei jonotuteta ihmisiä. Että annetaan myrkyt ajanvarauksella. Mengele olisi niin ylpeä psykoottisten seuraajiensa metodisesta murhaoperaatiosta, johon ihmiset itse varailevat ajat ja odottelevat säyseästi että heidät lempeästi kutsutaan toimenpiteeseen, josta ei ole mitään hyötyä – mutta hyvin mahdollisesti todella paljon haittaa.

– On hyvä samalla kannustaa kansalaisia huolehtimaan influenssarokotuksistaan. Influenssaan kuolee joka vuosi satoja ihmisiä, Vantaan Piia Vuorela korostaa.

Eikä kuole. Kukaan ei kuole myöskään tähän mielikuvitusvirukseen. Flunssakuolemat lähtivät tilastollisesti huikeaan nousuun vuosituhannen vaihteessa, kun lääketehtailijat kekkasivat ruveta myymään suonensisäisiä myrkkyjään joka ainoa vuosi. Ihmiset kuolevat rokotteisiin, eivät mielikuvituspöpöihin.

Hän muistuttaa yhteiskuntamme arvokkaasta palvelusta eli kansallisen rokotusohjelman mukaisista rokotteista, jotka kaikki kannattaa ottaa.

Piia Vuorela – matkalla Haagiin syytettyjen penkille.

Vuorela arvioi, että Suomi selviää covid-rokottamisesta, koska se on ennalta suunniteltua työtä,

...eli siis plandemia...

ja että se sujuu siinä missä muukin rokottaminen.

Liukuhihnamyrkyttäjät, hienoja ihmisiä.

Sikainfluenssan aikaisista kokemuksista on hänen mukaansa opittu ja nyt suunnitellaan toteutus hyvin.

Hienoja ihmisiä, kerta kaikkiaan. Ihan viimeisenä jutussa muistetaan mainita myös se ainoa saavutus, joka vuoden 2009 sikamaisilla rokotuksilla saatiin aikaan:

Sikainfluenssarokotus lisäsi nuorten riskiä sairastua nukahtelusairauteen eli narkolepsiaan.
Asia luonnollisestikin loivennetaan tässä: "lisäsi riskiä". Rokotus aiheutti narkolepsiaa, se ei "lisännyt riskiä". Rokotuksen ainoa vaikutus oli narkolepsian aiheuttaminen.

Petri Turunen on tässä skrivaillut mainoksen lääketehtailijoille. Hänkin on matkalla Haagiin kansanmurhan yrityksestä – monien, monien kolleegojensa tapaan.

Ei kommentteja: