2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 16. lokakuuta 2020

Faktojen kirjopesua

 Hypokondriset rikolliset jaksavat jatkaa:

VTT:n yl­lä­tys­tu­los: Kym­me­nen kertaa puh­dis­tet­tu ker­ta­käyt­töi­nen ki­rur­gi­nen suu-ne­nä­suo­ja on ainakin yhtä tehokas kuin kan­gas­mas­ki

...eli siis täysin hyödytön – mutta haitallinen. 

Tohtorilla on tarjolla lopullinen ratkaisu.

...Oletettavasti VTT ei juuri tähän tulokseen päätynyt, mutta kun tehdään tutkimuksia, joiden lopputulos on päätetty etukäteen...

Kirurgin maskihan on käytännössä muovia. Paitsi että se maatuu 450 vuotta, sen kuituja päätyy elimistöön jokaisella sisäänhengityksellä. Näin käy toki myös sen täysin hyödyttömän kangasmaskin – sen, joka jopa CDCn mukaan aiheuttaa sairastumista – suhteen, ja muoviahan niistäkin löytyy (ei niin että vaikkapa puuvillan sisäänhengittäminen mitään terveyttä edistäisi).

"Ei suojaa mitään fiiruxia vastaan."

Muoviroska sen kuin lisääntyy.

Ja kaikki tämä siis koskaan-todentamattoman "viruksen" takia. Jokainen aivoitse ajatteleva tietää, että maskit eivät pysäytä nanopartikkeleita – ja tätä nykyä jokaisen myös pitäisi tietää että elimistön happi/hiilidioksidi-tasot kääntyvät otollisiksi sairastumiselle maskien turhalla pitämisellä. ...Mutta nämä Münchhausen-potilaat vain jatkavat ja jatkavat – ja tekevät fiktiivisestä sairaudesta läjän todellisia ongelmia.

Meneillään on rikos ihmisyyttä vastaan, ja nämä rikolliset ennemmin tai myöhemmin huomaavat ohittaneensa sen pisteen josta ei ole paluuta – aikaa sitten. Vallanhimo saa tekemään kaikenlaista, eiks jeh? ...Mutta onneksi väestö koostuu ensisijaisesti typeristä pelkureista, joille on tärkeintä että joku muu kantaa vastuun hänen elämästään.

Nuorsuomalaisten Koronapornosanomat intoutuikin vihdoin eilen kertomaan, mistä tässä kaikessa kohkauksessa on kyse:

Uusliberalismin aikakauden on jäätävä taakse, vetoaa Maailman talousfoorumin perustaja Klaus Schwab

Asioita hiukan edes tarkemmin seuranneet on tienneet jo pitkään, että tämä nyt vasta Hesariin eksynyt Klasu on haaveillut kaiken romauttamisesta ja uudelleen rakentamisesta vanhojen tuttujen globalistien haluamalla tavalla – käytännössä koko ikänsä. 

Jokainen maskinpitäjä edistää tämän hävitysstrategian toteutumista. Sillä ei ole mitään tekemistä körönän tai ilmastointiskientologian kanssa – paitsi että molempia huuhaauskontoja käytetään todellisuuden murskaimina. Niillä viedään ihmisiltä kaikki päätäntävalta pois – ja usko ihmisyyteen noin ylipäätään.

Kuten kuvatekstistäkin nähdään, tämä mylly on ollut käynnissä vähintäänkin 50 vuotta.
Oletteko kuulleet kun Klaus Schwab puhuu? Tyypin nimi voisi hyvin olla Ernst Stavro Blofeld tai tohtori Outolempi; natsiaksentti on hiottu täydelliseksi. Hauskaa on sekin, että koronaterrorismin työkalu on "näytteenotossa" käytettävä swab, eli käytännössä Klasun sukunimi.

Ei kommentteja: