2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 9. lokakuuta 2020

Well-known risks that have been well-studied

Samalla kun koronahallitukset monistavat keväisiä virheitään (ja keksivät vielä uusia siihen päälle):

Medical Doctor Warns that “Bacterial Pneumonias Are on the Rise” from Mask Wearing

Bakteeriperäiset keuhkokuumeet lisääntyvät sitä mukaa kuin idioottimainen maskisuositus laajenee. Tämän ei pitäisi olla mikään yllätys kenellekään, mutta eksperttispesialistien on ollut vähän vaikea tajuta, että märkä rätti naamalla ei todellakaan paranna terveyttä. Kun vielä on jokaiselle aivoitse ajattelevalle ollut alusta lähtien selvää, että nämä naamavaipat eivät mitenkään voi suojata ketään nanopartikkeleilta...

Dr. James Meehan, MD followed by warning that mask wearing has “well-known risks that have been well-studied and they’re not being discussed in the risk analysis.

“I’m seeing patients that have facial rashes, fungal infections, bacterial infections. Reports coming from my colleagues, all over the world, are suggesting that the bacterial pneumonias are on the rise.

Vaan onneksi nämä maskien aiheuttamat keuhkokuumeet voidaan labeloida cövid-demonin aiheuttamiksi lottokoneella nimeltä PCR, jota ei siis ole diagnosointiin koskaan tarkoitettu. Lisätään vielä kehon luonnollista bakteerikantaa rikkova käsidesin hinkkaaminen, täysin hyödyttömiksi hyvin tiedetyt "turvavälit"™ ja normaalin sosiaalisuuden loputon sabotointi... Jep: rikos ihmisyyttä vastaan.

Ei kommentteja: