2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 27. lokakuuta 2020

Antavat myös ymmärtää

 Hokkus pokkus!:

Uusi koronatutkimus: Oireettomat potilaat vaikuttavat menettävän vasta-aineita oireellisia nopeammin

Abrakadabra! Uusi koronatutkimus! Ananasakäämä! Tehdään terveistä "oireettomia potilaita"! Ja katso! Ne, joilla oli vähemmän "vasta-aineita", menettivät ne nopemmin kuin ne joilla oli enemmän "vasta-aineita".

"Kun SARS-virus tuli ilmi, huomattiin ettei se pystynyt leviämään ihmisten keskuudessa" ...ja nyt ollaan siis tässä, keskellä mielikuvitusplandemiaa.
Kukaan ei tiedä mistä puhutaan kun puhutaan vasta-aineista – koska kukaan ei myöskään tiedä mistä puhutaan kun puhutaan "viruksista". 

Silmänkääntötempuilla onnistutaan kuitenkin kuulostamaan – ilmeisesti monenkin mielestä – siltä kuin mirakulöösisti löydettäisiin jatkuvasti uusia "tuloksia" jostain, jonka perustutkimus on jätetty tekemättä, ja siksi joudutaan jatkuvasti kehittämään uusia ja uusia selityksiä sille, miksi todellisuus ei vastaa "teoriaa".

Lontoon Imperial College -yliopiston ja markkinatutkimusyritys Ipsos Morin* löydökset

Markkinatutkimusyrityksen? Ja sen imperiumin yläkoulun, joka sai koko valheellisen plandemian aikaiseksi mallinnoksilla jotka eivät perustu mihinkään, jotka ovat kaikin mahdollisin tavoin virheellisiä – ja joiden laatija narahti itse siitä, ettei jaksanut noudattaa fasismi-avovankila-protokollaa?

* ipsos = itse; mori = kuolema. Markkinatutkimuksella itsemurhia? Markkinatutkimusyritys Itse Kuolema? Markkinatutkimusyritys Viikatemies?

Tämä tyyppi, jonka ennusteista yksikään ei ole koskaan ollut lähimainkaan oikeassa

antavat myös ymmärtää, että vasta-aineiden häviäminen oli hitaampaa 18–24-vuotiailla kuin 75 vuotta täyttäneillä.

...Eli nuorten, joiden solut uusiutuvat tehokkaammin kuin vanhoilla, "vasta-aineet" "häviävät" hitaammin kuin vanhoilla, joiden solujen uusiutuminen on vähemmän tehokasta kuin nuorilla? Mullistavaa! ...joskin samalla vaikuttaa kyllä ihan siltä, että näillä "vasta-aineilla" ei ole itse asiassa mitään tekemistä minkään kanssa.

Tutkijat kuitenkin varoittivat, että monet koronaviruksen vasta-aineisiin liittyvät asiat ovat edelleen hämärän peitossa.

Älä? Hyvä kun mainitsit; muuten olisin suorilta olettanut, että nämäkin eksperttispesialistit tietävät mistä puhuvat – vaikka mikään ei moiseen johtopäätökseen viittaakaan.

Ei kommentteja: