2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 8. lokakuuta 2020

Mitä varmasti moni

 Huumorilehti "Demokraatti" klikkiotsikoi:

STM:n strategiajohtajalta nyt suoraa puhetta koronatilanteesta: ”Kyllä tässä vaiheessa voidaan rehellisesti sanoa…”

Rehellisesti? Onko Sosialistisen Terrorin ministeriössä äidytty puhumaan rehellisesti huijauksesta nimeltä korona™? En malta olla klikkaamatta otsikkoa, joka lupaa emotionaalisesti paljon – oletettavasti täysin palkitsevalla sisällöllä.

Liisa-Maria (missäs vaaleissa hänet[kin] valittiin diktaattoriksi?) naamioituu "rehellisyyteen".

Dzurnalisti Johannes Ijäs ei pidä meitä pidempään jännityksessä:

Strategiajohtaja Liisa-Maria Voipio-Pulkki sanoi nyt suoraan sen, mitä varmasti moni suomalainen on miettinyt:

– Kyllä tässä vaiheessa voidaan rehellisesti sanoa, että epidemian toinen vaihe on Suomessa käynnissä ja on varmasti ollut jo jonkin aikaa, hän vahvisti.

Onpa hyvä että klikkasin. En olisi mitenkään voinut muuten arvata mistä on kyse. Mutta miten tässä nyt pitäisi tämä "rehellisyys" ymmärtää? Valetieteen standardeilla paskanjauhaminen on toki "rehellisyyttä", mutta näissä jutuissa pitäisi olla joku larppausvaroitus: "Tää olis nyt niinku semmonen "asiantuntija", ja tässä leikittäis nyt "rehellisyyttä"..." 

Tokihan jo lehden nimi on tietynlainen varoitus fantisoidusta sisällöstä – mutta selvästikään suurin osa meedioston kuluttajista ei ymmärrä osallistuvansa virtuaaliseen kokemukseen.

– Tämä vauhtihan on näissä kiihtyvä.

Jep, elävästi muistan silloin kun aikanaan Doomia pelasin, että nämä rakennetaan niin, että tahti kiihtyy, koska se on koukuttavaa semmoinen.

Jäljitettävyys on edelleen heikentynyt ja altistuneiden määrät ovat suuria,

...elikkäs: ei tiedetä ketkä ovat "altistuneet", mutta väitetään silti tiedettävän altistuneiden määrä. Loogista.

mikä tarkoittaa sitä, että altistuneiden seuranta- ja jäljitystyö on tällä hetkellä erittäin kuormitettavaa terveydenhoidolle.

Khm.

– Todella toivon, että esimerkiksi Koronavilkun käyttö kaikista teknisistä pienistä hankaluuksista huolimatta lisääntyisi, koska se voi helpottaa jäljitystoimintaa.

Ymmärrän. Ihmisiä halutaan jäljittää – luvalla, toisin kuin näihin asti. Kummasti tilastoihin on saatu piirreltyä kännyköiden liikkeet jo kauan ennen koronahaaviavilkkua:


Voipio-Pulkki muistutti kuitenkin myös, että Suomessa on edelleen aika monta sairaanhoitopiirialuetta, jossa tapausten määrä on aika pieni.

Joo-o. Katsotaas:

"Kiihtymisvaihe"

Paniikki. Hysteria. Miten me koskaan voidaan selvitä tästä?

Ei kommentteja: