2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 19. lokakuuta 2020

Lähellä tsunamia vaarallisin

Belgiassa oli keväällä maailman paskimmat lääkärit (tai ehkä San Marinossa oli vielä käsittämättömämpää puoskarointia):

Belgian tilanne todella synkkä: uusien korona­tapausten määrä lähellä ”tsunamia” – ”Vaarallisin tilanne koko Euroopassa”

Millä ne kykenevät tähän? Ninjaviruksesta ei ole kyse, niin kuin missään ei ole. Intubointi? Todnäk. Katsotaas taas vähän käyriä:
Käytännössä kaikki tapaukset on täälläkin lieviä – mutta joka kolmas niistä, jotka ovat erehtyneet koronatestiin menemään, on saatu hengiltä. Aivan huikeaa touhua.
En todellakaan uskaltautuisi lähellekään lääkäriä Belgiassa. En tosin aio moiselle mennä myöskään täällä; nämä teurastajantakkeihin pukeutuvat myrkyttäjät ovat aivan liekeissä nykyään.
 
"Pandemia"
Meediosto on lisännyt löylyä sitä mukaa, mitä selvemmäksi on käynyt, että tämä koko härdelli on alusta lähtien ollut silkkaa kusetusta. ...Mutta kun väki edelleen saa kaiken infonsa tonavamedialta, ihmiset ilmeisesti edelleenkin kuvittelevat, että väkeä kaatuu kuin heinää kaikkialla.
Kun oikein hirmuisen paljon testaa, niin tulostakin alkaa tulla (kun flunssakausi käynnistyy)...
Pelottelulla saadaan varmaan vielä aivan tolkuttomia tuloksia. Kuten olen jokusen kerran maininnut, tässä on kyse mustasta messusta, jossa loitsutaan rikinkatkuinen kirous ihmiskunnan päälle – ja herkkäuskoiset ihmiset antavat kaiken vain tapahtua, koska sitä varten he ovat vähintään kaksitoista vuotta kouluja käyneet.

Itse asiassa belgialaiset lääkärit yrittivät syyskuussa – kuten elävästi muistamme – kiinnittää huomiota tämän poliittisen flunssan koronapuoskarointiin avoimella kirjeellä, mutta lääkäreitähän ei kuunnella silloin kun on hyvä hysteriapaniikki lietsottavana – joten eiköhän tässä vielä aimo liuta ihmisiä saada hengiltä vaikka moiselle ei mitään järkisyytä olekaan. 
 
Intubointi hyvin tiedetään hengenvaaralliseksi flunssanhoidoksi, mutta niin vain on Belgiassa taas jostain ohjeistettu, että työnnetäänpä hei se putki tonne keuhkoon hei – ja Maailmanpankin haaveilujen mukaan sitä touhua näytetään lisättävän tulevaisuudessa aivan psykoottisiin mittoihin, taas.

...Psykopaatit kun haluavat uhrinsa – ja meedioston harhaiset torvet pitävät huolen siitä, että rahvas pidetään riittävän häirittynä ristiriitaisella älämölöllä – jolla kätevästi väki saadaan epäilemään omaa mielenterveyttään sen sijaan että kiinnitettäisiin oikeiden mielipuolien touhuihin huomiota. 
 
Kaasuvalo on toiminut aina, joten miksipäs sitä ei käytettäisi oikein kahmalokaupalla silloin kun narratiivi vuotaa kuin seula.

Ei kommentteja: