2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 12. lokakuuta 2020

Puheet siitä ettei

 Aloitetaan (vihdoinkin) oikein, mutta jätetään asia puolitiehen:

Sanna Marin MTV:lla: Nämä maskithan eivät suojaa käyttäjää

Eivät suojaa, ei. Eivät ne suojaa ketään muutakaan. Niistä on haittaa. Tästä kaikesta on hyvin selkeä tutkimusnäyttö – joten kuonokopan tarkoitus selvästikin on alamaisten alistaminen. ...Jos ei jopa sairastuttaminen (mikä on pitkäaikaisen maskipelleilyn lopputulos).


Pääministeri tuo yhä esiin suojainten väitettyjä negatiivisia puolia.

Niin kuin olisi jo aikaa sitten pitänyt tuoda. Jotenkin tämä artikkeli siltikin käännetään päälaelleen.

Hallitusta ja viranomaisia on arvosteltu keväällä alkaneesta vähättelystä kasvomaskien hyötyä kohtaan ja jopa maskien leimaamisesta haitalliseksi.

...koska ne ovat haitallisia. Ei ole vähättelyä kertoa, että hyödyttömät naamarätit ovat hyödyttömiä naamarättejä. Eikä ole leimaamista se, että kerrotaan aivan oikein näistä alistusinstrumenteista olevan pelkästään haittaa – että ne toimivat juuri päin vastoin kuin mitä meedioston nilkit haluavat väittää.

Juontaja kysyi, miksi moni suomalainen ikään kuin kapinoi maskien käyttämistä vastaan.

Minäpä kerron, miljoonannen kerran: naamavaippa on hyödytön, haitallinen, alistusväline, joka kylvää epävarmuutta, pelkoa, epäsopua ja epäluuloa. Ja siis altistaa oikealle sairastumiselle – mitä fiktiivinen "koronavirus"™ taas ei tee. Jokainen osa-alue tässä narratiivissa on pelkkää valehtelua, ja meediosto petturiluonteensa mukaisesti valehtelee äänekkäimmin.

Sanna Marin vastasi, että ”onneksi aika moni kansalainen myös maskeja käyttää, joukkoliikenteessä ja sellaisissa tiloissa joissa ei voida etäisyyksiä pitää”.

Sanna tekee niin kuin poliitikot tekevät: yrittää kuulostaa siltä kuin ajattelisi kansalaisen etua, vaikka yhdessäkään päätöksessä ei ole niin tehnyt. Hän myös puhuu itseään pussiin; ei ole kenenkään onni se, että maskeja käytetään missään. Mitä yleisemmin maskeja joutuu tuolla kylillä katselemaan, sen syvemmälle mielivaltaan vajotaan. 

Meediosto haluaa tässä antaa kuvan pääministeristä, joka saa ohjeensa jostain ylhäältä [c. 1300, "man consecrated to service in the Christian Church, an ecclesiastic;" also "an agent acting for a superior, one who acts upon the authority of another," from Old French menistre "servant, valet, member of a household staff, administrator, musician, minstrel" (12c.) and directly from Latin minister (genitive ministri) "inferior, servant, priest's assistant" (in Medieval Latin, "priest"), from minus, minor "less," hence "subordinate" (from PIE root *mei- (2) "small") + comparative suffix *-teros. Formed on the model of magister (see master (n.)).], mikä onkin osuvaa, sillä tässä on meneillään koronakultin invokaatio & musta messu.

Tämä on fasismin luonne: anna myöden yhdessä idioottimaisuudessa, ja seuraavaksi tarjotaan tuplasti enemmän idioottimaisuuksia – ja retoriikka antaa olettaa (väärin), että valinnanvaihtoehtoa ei ole. Silti kaikki on aina vapaaehtoista – eikä mikään perustu mihinkään muuhun kuin haluun hallita.

– Ja hallitus totesi jo kesällä, että juuri tämänkaltaisissa tilanteissa joissa ei ole mahdollisuus etäisyyksiä pitää, maski voi olla avuksi muiden ihmisten suojaamisessa.

Tämä on edelleenkin valehtelua; kuonokopasta on vain ja ainoastaan haittaa. Se sairastuttaa. Tämän pelleilyn hyvin salakavalat vaikutukset jatkuvat pitkälle tulevaisuuteen.

– Nämä maskithan eivät suojaa käyttäjää. Vaan nimenomaan toista henkilöä tilanteessa, jossa itse olisi taudin kantaja, Sanna Marin sanoi.

Se ei suojaa ketään. Se vain ja ainoastaan sairastuttaa terveitä ihmisiä. Se sairastuttaa tavalla, joka hyvin hitaasti (mutta varmasti) ruostuttaa elimistöä ja yleiskuntoa. Naamavaippa on imaginääristen nanopartikkelien pysäyttäjänä yhtä tehokas kuin katiska hyttyspyydyksenä. Tämä on hyvin alkeellista, ja jopa kansanetuilijan älykkyysosamäärällä pitäisi vähitellen kyetä tajuamaan miten nämä hyveliputusnaamarätit toimivat – ja varsinkin miten ne eivät toimi.

Ja en haluaisi nyt lähettää ihmisille sellaista viestiä, että ikään kuin viranomaisiin ei tässä kysymyksessä voisi luottaa.

Viranomaisiinhan ei voi luottaa missään asiassa: viranomaiset ovat tekemässä itselleen tilipussiin täytettä toisten selkänahasta – sekaantumalla asioihin jotka luontuisivat paaa.aaaljon paremmin jos virkamiestä ei olisi. 

Koko virkamiesarmeija on olemassa pelkästään alamaisten riistoa varten. Virkamies ei oletettavasti tätä ymmärrä, koska sitä ei tietenkään ääneen kailoteta. Jokatap: koska kansanetuilija on täysin avuton ilman virkamiesarmeijaa, on ymmärrettävää, että kansanetuilija ei halua sanoa asiaa niin kuin se on.

Uskon että sosiaali- ja terveydenhuollon viranomaiset – THL, STM – ovat tuolloin arvioineet, että tieteelliset näytöt eivät olleet niin vahvoja että tällaista yleistä suositusta olisi ollut syytä antaa.

...niin kuin ei olekaan. Näiden päsmärien on syytä lopettaa tuo saatanallinen mikromanagerointi jos eivät halua päätyä ladon taakse – koska ennemmin tai myöhemmin väki kyllästyy näihin termiitteihin, ja jälki on yleensä melko lakonista.

Nyt me olemme saaneet enemmän tutkimustietoa ja viranomaiset ovat tulleet sille kannalle, että on syytä antaa suositus, hän jatkoi.

Mitä minä juuri sanoin? "Me" emme ole saaneet "lisää tutkimustietoa". Mikään ei ole muuttunut. Naamarättien haitallisuus on tiedetty vuosia – ja jopa lääkärit ovat monissa paikoin kokonaan luopuneet niiden käytöstä. Ei tietenkään Suomessa, koska tämä takapajula on kaikessa aina myöhässä. 

Täällä kuvitellaan, että kansanetuilijat (ja virkamiehet, jotka ovat kansanetuilijoita hekin [joskin ilman vaaleja]) tietävät mitä sanovat, ja myöskin tarkoittavat sitä. He eivät tarkoita, ja faktat heille on täysin samantekeviä.

Ylilääkäri Harri Tohmo kommentoi haastattelua Twitterissä. Hänen mukaansa puheet siitä ettei maski suojaa käyttäjäänsä ovat omiaan yhä pahentamaan tilannetta ja ovat ”joko suurta tietämättömyyttä tai valehtelua tai molempia”.

Myöskin Tohmon Hapa hinkuu Haagiin syytettyjen penkille. Hän ajaa lääketehtaiden asiaa, ja on siis ketku.

– Sitten, mitä tulee siihen, että voiko maski olla haitallinen. Minun käsitykseni on se, kun olen asiantuntijoita kuunnellut, että kyllä, maski voi olla väärin käytettynä haitallinen.

Se on. Väärinkäyttäminen on sitä, että terveet ihmiset pitävät märkää rättiä päivät pitkät naamallaan, ja kääntävät siis elimistön happi/hiilidioksidi-tasapainoa väärään suuntaan – otolliseksi sairastumiselle. Tätä sairastumista edistää myös se, että maski kerää paskaa, ja sitä paskaa pidetään koko päivän juuri siinä, mistä se päätyy elimistöön. 

Tohmon Hapa, tuo lääketeollisuuden nilkki, ei kuitenkaan tiedä tästä mitään; hän haluaa saivarrella, jotta maskin valheellisia "etuja" kailottavat idiootit [siis kaikki hapatohmot] voivat kiemurrella vastuusta, kun ihmiset alkavat sairastua juuri nimenomaan maskien aiheuttamaan keuhkokuumeeseen ja (hitaammin hiipiviin) neurologisiin ongelmiin – tai vaikkapa syöpään.

Tohmon Hapalta on jäänyt huomaamatta se, että meediosto levittää hänen haluamaansa perusteetonta paniikkia joka ainoa päivä. Hapa haluaa kaikki hengiltä – mutta hitaasti – koska se on hänen duuninsa. Tämä on hapatohmojen kutsumus: vääristellä tiedettä niin paljon, että siitä tulee tappavaa.   

 Ja katsotaanko vielä, miten olemattoman vähän nämä hyödyttömällä PCR-testillä lavastetut "tartuntamäärät" korreloivat kuolleisuuteen:

"Tartunnat" ja "altistumiset" ovat samaa tuubaa kuin kaikki muukin tässä järjenkäytön irvikuvassa. Mikään, mitä meediosto paasaa, ei pidä paikkaansa. Meediosto valehtelee koko ajan.

Ei kommentteja: