2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 17. lokakuuta 2020

Kaventuminen vie ihmisen

Ja sitten Italiassa (tai ainakin Nuorsuomalaisten Iltakoronapornosanomissa) on todellisuudentaju riistäytynyt taas:

Koronatilanne pahenee nopeasti Italiassa: Tartuntoja rutkasti enemmän kuin keväällä, tehohoidossa olevien määrä kasvaa

Katsotaanpa vaihteeksi tilastoja:

Paniikki!
PCR-testiä ei edelleenkään ole tarkoitettu diagnosointiin. Silti tämä "tartunnoista" kohkaaminen aiheutetaan nimenomaan PCR-testeillä. Mikään tässä koronakohkauksessa ei ole todellista. Korona on kausiflunssa. Kausiflunssa johtuu D-vitamiinin puutteesta – mikä se taas johtuu siitä, että ihmiset saavat talvisin vähemmän aurinkoa kuin kesäisin. Ainoa lääke, jota tarvitaan, on C- ja D-vitamiini.

Mutta jatketaan ihmeessä nuotiotarinoiden kertomista tosiuutisina:

Esimakua koronasta? Metsien kaataminen Amazonin alueella voi lisätä kulkutauteja – elintilan kaventuminen vie ihmisen lähemmäksi taudinaiheuttajia kantavia villieläimiä

Ihminen ei ole koskaan koko maailmanhistorian aikana saanut yhtäkään tautia yhdestäkään eläimestä (vaikka toista tietysti hanakasti väitetään). Kulkutaudit eivät ole kulkutauteja – eikä nimenomaan Amazonilla kaadettavat puut ole sen vaarallisempia kuin missään muuallakaan. Tämä kaikki on tarkoituksellista paniikinlietsomista, jota varten meediosto on olemassa.

Silloin kun otsikossa on kysymysmerkki, se tarkoittaa että mikään jutussa ei pidä paikkaansa. Meediosto pakenee vastuutaan näillä pikku detaljeilla. Mitä useampi konditionaali, sen kauempana ollaan reaalitodellisuudesta.
"Villieläimiä"

Ei kommentteja: