2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 15. lokakuuta 2020

"Teillä on täällä kuulemma piilossa semmoisia tosinopeita parannuskeinoja"

 Näin toimii "terve" yhteiskunta:

Ranskan terveysministerin asuntoon tehtiin kotietsintä – syytetään hitaista koronatoimista

Siis: poliisit (nuo terveydenhuollon spesialistit) tekevät jollain verukkeella kotietsinnän, koska ministerin ei katsota olleen riittävän rivakka kansalaisten oikeuksien laittomassa rajoittamisessa. Mitä sieltä kotoa kuviteltiin löytyvän? Piiloteltuja fasismijippoja?

Ministeri Olivier Veran on yksi ministereistä, joiden toimintaa koronakriisissä on alettu tutkia sen jälkeen kun viruksen aiheuttamaan tautiin sairastuneet valittivat ministerien toimien olleen hitaita.

"Viruksen aiheuttamaan tautiin sairastuneet valittivat ministerien toimien olleen hitaita"? Miten avuttomia ihmiset voivat olla? "En osaa vastata omasta terveydentilastani, joten haluan että ministerit tekevät sen – ja nopeasti!"

"Siis te haluatte multa mitä? Enemmän hyödytöntä/vahingollista totalitarismia?"

Ja kyseessä on siis täysin fiktiivinen antigeeni, jonka olemassaoloa tai vaikutuksia ei koskaan ole edes yritetty todentaa. Ehkä ranskalaisia perinteitä kunnioittaen tämä "tauti" lopulta parannetaan defenestroinnilla ja giljotiineitse? Suunta ainakin näyttää todella vahvalta.

Ei kommentteja: