2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 5. lokakuuta 2020

Kantelua esikantelusta

Typeryys kumuloituu:

Oikeus­asiamiehelle on tullut neljä kantelua* poliisin käyttämästä kaasusta viikon­lopun ilmasto­mielen­osoituksessa

Kruuna: rauhanomaisten siviilien kaasuttaminen on rikos.

Klaava: tämä mielenosoitus oli moninkertaista idiotismia. Se ei kuitenkaan puolusta rikollista poliisitoimintaa.

*On ehkä ironista se, että jos poliisit olisivat jättäneet fasistiotteet väliin ja päätyneet suoraan siihen mihin päätyivät – eli kantamaan mielenosoittajat sivuun – olisi säästytty ainakin näiltä kanteluilta. Ilmastoskientologian kannattajien kantamisella. Eli kannattiko? (Bisquit kirjoittaisi tästä kokonaisen pakinan – jos ei jo ole niin tehnyt.)

Alistumista viestivä kuonokoppa varmaan ehkäisee vilustumista, joten kylmällä asfaltilla istuminen on... fiksua?
Elokapina on kaikkea muuta kuin orgaaninen liike; se on masinoitu jostain ilmastokultin propagandatoimistosta, ja sen tarkoitus (kuten kaikkien näiden kulttien tarkoitus) on aiheuttaa yhteiskunnan rakenteiden murtumista – jotta idioottipoliitikot saadaan säätämään lakeja, joilla siirretään varallisuus parempiin taskuihin.

Myös poliisit palvelevat ihan samaa kulttia, joka lietsoo kaikkia mahdollisia fanaattisia liikkeitä kaikilla mahdollisilla verukkeilla – mutta keskitytään ihmeessä näiden haplöösien sektien keskinäisiin kahnailuihin, eikä missään nimessä kokonaiskuvaan.

Kaikkihan tietävät, miksi saippuaoopperaa kutsutaan saippuaoopperaksi? Sillä viitataan mainosten ohessa esitettävään pikatahdilla kirjoitettuun melodraamaan, jonka draamallinen vetreys on samaa tasoa kuin oopperoissa – ja joiden "koukuttavuudella" myydään nimenomaan saippuaa, esittämällä kotiäideille libreton pääpointteina mainoksia kaikesta millä voi puunata kaikenlaista.

Elokapinan libretto toistaa tekemällä tehtyä melodraamaa, jolla myydään sähköautoja, tuulimyllyjä ynnä muuta tehotonta tekniikkaa, joka tulee hajoamaan käsiin muutaman vuoden sisällä. 

    Ei niin että "fossiiliseksi" nimetty uusiutuva energia mikään huippuratkaisu olisi; suurin osa maailman ongelmista (mm. lääketeollisuus) johtuu siitä, mutta se ei sentään hajoaisi (täysin) käyttökelvottomaksi heti kun auringosta purkautuu yksi isompi EMP maan heikentyneen magneettikentän läpi. 

Fossiilinen teknologia ei myöskään jäädy pystyyn kuin tuulimyllyt eikä lakkaa toimimasta lisääntyvästä pilvisyydestä kuin aurinkopaneelit, jahka siirrytään pidemmälle pikkujääkauteen. 

Tokikin tuo (hyvin mahdollinen) EMP rikkoo kaikki piirilevyt (digitaalisuuteen sisäänrakennettu troijalainen) ja siis infran, mutta kaikki ilmastointiskientologia nimenomaan pyrkii siihen, että ihmisistä tulee täysin avuttomia – koska avuton alainen on helpompi pomotettava kuin proaktiivinen toimija, joka kieltäytyy hakemasta siunausta auktoriteeteilta merkityksettömillä rituaaleilla joilla pyritään keskeyttämään mahdollisimman monen normaali elämä symbolisella epätekemisellä.

Ei kommentteja: