2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 24. lokakuuta 2020

Ilman yksityiskohtia

 Nyyt on Iltakoronasanomilla taas hyvin, hyvin mielenkiintoista kerrontaa:

Lääkejätit käynnistävät koronarokotteen testit uudelleen – vakavilla sairastumisilla ei todettu yhteyttä rokotteeseen

Mmhmm? Ja mites se kuolemantuottamus? Kerrotaan, että rokotetesteissä on vammautunut täysin terveitä ihmisiä, mutta mites se kuolemantuottamus?

Sekä AstraZeneca että Johnson & Johnson voivat jatkaa tutkimusta.

Hojaa! Ei tunnu missään! Haja luz!

...Jjaa kenen mukaan? Kuka on sitä mieltä, että vammauttamista, sairastuttamista ja tappamista ei lasketa syyksi olla jatkamatta?

Molemmat yhtiöt olivat keskeyttäneet rokotekokeet sen jälkeen, kun muutama vapaaehtoinen oli sairastunut vakavasti. Sairastumisten ei ole kuitenkaan osoitettu johtuvan rokotteesta.

Eli: rokotetesteihin valitaan nimenomaan täysin terveitä ihmisiä. Täysin terveet ihmiset sairastuvat rokotetestien aikana – niin kuin vuosientakaisista eläinkokeista olisi voinut odottaa, mutta ei nyt muistella niitä  – ...vaan se, että nämä täysin terveet ihmiset sairastuivat nimenomaan rokotteista, pitää jotenkin erikseen todistaa? Vaikka yhdestäkään rokotteesta ei ole tarvinnut koskaan todistaa mitään? Vaikka tässä testataan nimenomaan mm. rokotteen "turvallisuutta"?

Kaikki kokeet keskeytettiin syyskuun alussa, kun Britanniassa yksi vapaaehtoinen sairastui selittämättömästi. Tällöin kävi ilmi, että vapaaehtoinen oli sairastunut myös heinäkuussa, jolloin testaaminen oli myös lopetettu väliaikaisesti.

Eli: lääketestit on keskeytetty kaksi kertaa saman koekaniiniksi ilmoittautuneen ihmisen sairastuttua saatuaan rokotetta? Mitään hälyytysmerkkejä havaittavissa?

Yhdysvaltojen viranomaiset eivät ole avanneet, miksi testaamista ei voitu jatkaa aiemmin myös Yhdysvalloissa.
Niin. Todella läpinäkyvältä vaikuttaa tämä kansanterveydellinen tutkimus. Ans ku mä arvaan: kukaan firmojen ulkopuolelta ei itse asiassa myöskään tiedä mitä rokotteet sisältävät?

Johnson & Johnson oli puolestaan keskeyttänyt rokotetestauksen 11 päiväksi, kun yksi vapaaehtoinen sairastui vakavasti. Yhtiö ei ole tarkemmin tiedottanut, minkälaisia oireita vapaaehtoinen sai.

Niin. Eipä tietenkään. Vaikuttaa hirmu läpinäkyvältä tämä kansanterveydellinen tutkimus.

Yhtiön tieteellinen johtaja Paul Stoffels sanoi, ettei kukaan yhtiössä tiennyt, oliko vapaaehtoinen saanut rokotetta vai lumelääkettä.

Mitään ei siis tiedetä, mutta jatketaan silti. AstraZenecalla taas ollaan tietävinään, mikä kyseenalaistaa sokkouttamisen... mutta palataan tähän kohta. Hyvin mielenkiintoinen detalji, jos toinenkin. Voi olla että erkkokulttilehti unohtaa mainita muutaman niistä.

Muutaman vapaaehtoisen sairastumisen lisäksi AstraZeneca kertoi, että yksi vapaaehtoinen oli kuollut Brasiliassa.

Nyt jo mainitaan tämä! Puolivälissä juttua. Vaan tokihan yksi kuolema on ihan vaan pyh semmoinen pikkujuttu höpsis pömpsis. "Vapaaehtoisena lähdin testaamaan rokotetta, koska kuvittelin sen olevan hyödyllistä. Nyt olen kuollut. Sattuuhan sitä."

– Brasiliassa sattuneen tapauksen huolellinen analyysi ei nostanut epäilystä siitä, käynnissä olevan kliinisen tutkimuksen turvallisuudesta.

Erityisesti nostetaan tässä nyt tapaustutkimuksen huolellisuutta framille. Eikös nämä tällaiset yleensä huolellisesti pitäisikin suorittaa? Vai? ...Ja nyt tullaan mielenkiintoisiin sanavalintoihin:

Riippumattoman komitea ja Brasilian viranomaiset suosittelevat, että tutkimus jatkuisi, AstraZenecan kanssa rokotetta kehittävä Oxfordin yliopisto tiedotti.

...Ei kun kohta vasta tulee ne todella mielenkiintoiset sanavalinnat; tämä virke vain nippanappa sisältää... jotain. Kukahan on tämä riippumaton, jonka komitea Brasilian viranomaisten ohella suosittelee, että tutkimus jatkuisi vaikka yksi on jo saatu hengiltä ja toinen halvaannutettua (ja kolmas sairastutettua – ja tässä jutussa puhutaan vain kahdesta firmasta vaikka muilla on ihan samoja ongelmia)? Tiedotti Oxfordin yliopiston joku franchise-haara.

Readingin yliopiston virologian professorin Ian Jonesin mukaan kuolema tuskin liittyi rokotteeseen.

Niin. Tuskinpa se nyt siihen. Hyvä saada näinkin vissi varmistus asiaan. Täysin terve ihminen kuolee saatuaan rokotteen; tokkopa siinä mitään kausaatiota on havaittavissa.

– Ilman yksityiskohtia on mahdotonta tietää, mitä tapahtui, mutta koska tutkimus jatkuu, mielestäni voimme olettaa, että kuolemaa ympäröivät olosuhteet olivat sellaiset, että se ei selkeästi johtunut rokotteesta, Jones sanoi lausunnossa NBC Newsille.

Enkömä sanonu että tässä tulee todella mielenkiintoisia sanavalintoja vastaan!? Pilkotaanpa ihan osiinsa:

– Ilman yksityiskohtia on mahdotonta tietää, mitä tapahtui,

Ilman yksityiskohtia? Meillä ei ole yksityiskohtia tästä? Miksei ole? Mitenkäs tämä testailu oikein on järkkäilty? ...Ja miten ilman yksityiskohtia voi kuitenkin todeta ylimalkaisesti, että "Äässemitäär rokotteista kuallu!"? 

Jokatap, aivan erityisen mielenkiintoinen on tämä:

koska tutkimus jatkuu, mielestäni voimme olettaa, että kuolemaa ympäröivät olosuhteet olivat sellaiset, että se ei selkeästi johtunut rokotteesta

Deduktion järjestys hollillaan tässä? 1) Terve ihminen kuolee otettuaan rokotteen, 2) kuolemasta piittaamatta tutkimus jatkuu, joten 3) ei siinä sitten mitään. ...Ja vielä tuo päätelmä {jostain syystä ajattelen ompelua* nyt}: "ei selkeästi johtunut"...

"Se, että kaikki viittaa siihen, että kuolema johtui rokotteesta, ei tarkoita että se selkeästi johtui siitä... Ja kun ne kerran jatkavat siellä, niin sittenhän se ei mitenkään voinut johtua rokotteesta."

---

*Tuleeko oletusten tekoon viittaava verbi ompelusta? Ämmien touhuista syvät pohteet; homojen hommista aprikointi? (Varsin kalevalainen poljento tuossa, josta ihan välttämättä jonkun täytyy hermostua ihan käpynä – koska olettaa että puhun tosissani... Tai ehkä mitään tuollaista ei vain saa sanoa edes vitsillä, koska joistain asioista nyt vaan ei vitsailla!)

---

Tästä artikkelista on törkeimmät valheet itse asiassa jätetty kokonaan pois. AstraZeneca – huolimatta siitä, että kyseessä pitäisi olla sokkoutettu testi (tokihan asian laita jossain kohtaa on ongittavissa, mutta siinä tapauksessa testiä ei voi jatkaa; se pitää aloittaa alusta) – väitti vainajan kuolleen placeboon, mikä jo sinällään on idioottimainen väite, mutta tässä tullaan rokotetutkimuksen isoimpaan kusetukseen: "placebo" on aina = jokin jo käytössä oleva rokote. Nimenomaan tästä AstraZenecan touhusta on nostettu aiheellinen kysymys myöskin Euroopan komissiossa (niin kuin tämä nyt muka mitään saisi aikaiseksi – ja ikään kuin AstraZeneca toimisi muka jotenkin poikkeuksellisesti...)

Siis, jos vainaja ei kuollut uuteen rokotteeseen, hän kuoli vanhaan rokotteeseen – sellaiseen joka on käytössä ympäri pallon, ja ollut jo pitkään. Ja rokotekuolemiahan ei varsinaisesti tilastoida jostain kumman syystä. Tässä rokotteiden aiheuttamista tuhoista maksettuja korvauksia rapakon takaa:

Jostain syystä tilasto kattaa vain yksitoista vuotta – ja siihen alle mainitaan vain, että vuosi sitten oli kolmessa vuodessa jo kevyesti tuplattu nuo aiempien vuosien kustannukset. Ei vissiin huvittanut sen tarkemmin seurata enää mitä maksellaan ja milloin?

"Awards"; ikään kuin jaettaisiin palkintoja... Ja siis nämä korvauksethan tulevat verorahoista, koska lääkeyhtiöillä ei ole kerrassaan mitään vastuuta.

Eli: Nuorsuomalaisten Kulttisanomien Iltakoronapornosanomat tekee kaikkensa peitelläkseen lääketehtaiden tehtailemat ruumiit hissuksiin unohduksen multiin. Pikkuisen mainitaan asioista, jottei ihan suoranaisesta pimityksestä voida syyttää, mutta pyritään siihen, että mihinkään perustumaton, epätieteellinen, ruumistehtailu saa jatkua kaikessa rauhassa. Ilmeisesti (Tottahan toki!) päätoimittaja osaa pysytellä loitolla siitä rokotteesta – jahka sellainen vääjäämättä tulee, piittaamatta pätkääkään kuinka monta ruumista matkalla on myrkytetty.

Ei kommentteja: