2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 6. lokakuuta 2020

Emme todellakaan, todellakaan tiedä

Mitkä mahtavat olla Hanna Nohynekin yhteydet rokotusteollisuuteen? Senhän me toki tiedämme, että Terrorin ja Hysterian laitos on terroristijärjestö WHOn uloke – ja WHOn omistaa Kill-Bill Gates O'Hell, joka haluaa vanhana eugenistina "ratkaista maailman väestöongelman" rokottamalla kaikki maailman ihmiset moneen kertaan – mikä sattumoisin hänen omistamilleen rokoteyhtiöille on todella tuottoisaa touhua. Varsinkin kun lääkeyhtiöillä ei ole minkäälaista vastuuta puskemistaan myrkyistä.

Hanna haluaa koskaan-testaamattomia myrkkyjä mahdollisimman monen elimistöön. Siksi hän valehtee niin usein kuin mahdollista mm. mielikuvitusviruksista. Hänellä ei ole mitään vastuuta, vaikka jo aikanaan Nürnbergissa tällainen toiminta tuomittiin rikokseksi ihmisyyttä vastaan.

Influenssan ja koronan™ sairastaminen yhtä aikaa voi olla vaarallinen yhdistelmä – lääkäri kannustaa rokotteen™ ottamiseen: "Emme todellakaan tiedä, miten influenssa tulee käyttäytymään"

Niin. Emme myöskään tiedä miten rokotteet toimivat, koska niitä ei ole koskaan kaksoissokkotutkittu. ...Tai itse asiassa tiedämme: niistä on vain ja ainoastaan haittaa – ja paljon. Mutta kun valehdellaan riittävän pitkään samalla kun peitellään tuhoja ja sensuroidaan todellinen tiede... No, meillähän ei siis ole mitään vastuuta valehtelustamme, joten jatkamme sitä siihen saakka, että riittävän moni saa tarpeekseen, ja lynkkausjoukot saapuvat. Sitä odotellessa: rahantuloa ei voi estää.

Jos olette joskus miettineet, että miltähän se semmoinen psykopaatti oikein vaikuttaa IRL: katsokaa tuo haastattelu, ja tiedätte.

Ei kommentteja: