2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 9. lokakuuta 2020

Miljardöörejä alle 2 dollarilla päivässä

 Virheellinen uutisointi vain lisää tätä:

Korona on rikastuttanut miljardöörejä ennennäkemättömällä tavalla

"Korona"™ ei edelleenkään tee mitään finansseissa sen enempää kuin kropassakaan. Kyseessä on plandemia. Koko tämän härdellin tarkoitus on siirtää varallisuus parempiin taskuihin – ja ottaa vähäinenkin jäljelläoleva itsemääräämisoikeus meiltä muilta pois. Tämä on sanottu meille ihan suoraan:

Tämän lehden omistaa sen verran rikas suku, että he ovat aikaa sitten oppineet piilottamaan varallisuutensa – toisin kuin FAANG-nousukkaat (jotka tosin ovat melkoisen läheistä sukua hekin, eli kaikkea muuta kuin self-made-tyyppejä).

...ja kaikki idioottimaisen politiikan aiheuttamat seuraukset on vain tarkkaan lasketun suunnitelman windfall-kotiutusta – joka kumuloituu joka kerta samaan suuntaan.

Idioottimainen politiikka aiheuttaa tätä:

Äärimmäinen köyhyys kasvussa ensi kertaa kahteen vuosikymmeneen – pian 115 miljoonaa ihmistä saattaa elää alle 2 dollarilla päivässä

...ja tämä on suoraa seurausta siitä, että väki ei edelleenkään tajua kyseenalaistaa mitään. Juuri eilen sain kaupassa kuunnella kolme virheellistä väittämää: "Eihän siitä haittaakaan ole. Itteensähän siinä suojelee. Jos nyt järjellä ajattelee."

Siitä on haittaa. Sillä ei suojaa ketään. Sen käyttäminen osoittaa järjenkäytön puutetta.

Ei niin, että rupeaisin kylillä ojentamaan ketään (jos joku ei sitä ennen koe asiakseen osoittaa "valistustaan" juuri allekirjoittaneelle); on riittävän repivää huudella täällä virtuaalierämaassa, kun tietää että suurin osa lukijoista pitää kylähulluna – varsinkin ne, jotka tuntevat allekirjoittaneen reaalimaailman puolella. 

Onko se menettänyt järkensä? Minkä takia se jauhaa tästä samasta asiasta koko ajan? Mikä tässä nyt on olevinaan niin tärkeää? ...Luuleeko se olevansa jotenkin fiksumpi kuin muut? Parempi kuin muut?

Mistä luulette tulevan sanonnan "Kukaan ei ole profeetta omalla maallaan"? Enkä nyt vertaa itseäni mielikuvitusjeesuksiin. Mitä tuo sanonta tarkoittaa?

Se tarkoittaa sitä, että lähimmäisille on aivan turha saarnata. He luulevat tuntevansa sinut. He luulevat tietävänsä mihin sinun ajattelukykysi riittää. "Se et ole nyt sinä joka puhuu." Olet kaikille aina se henkilö, joka olit elämään tupsahtaessasi. Ja se henkilö et koskaan ole sinä; se henkilö on toisen muovaama mielikuva. Jos haluat kertoa jotain maailmasta, se kannattaa tehdä niille jotka eivät ole reaalimaailmassa olleet muodostamassa sinusta jotain golemia mitä et ole.

Reaalimaailmassa ihmiset tuppaavat tympiintymään sekunnin murto-osassa jos satun haastamaan mitään konventionaalisista "faktoista". Väki sitoo oman persoonansa (huolellisesti piilotetulla painostuksella) "valitsemaansa" auktoriteettiuskoon – mitä se kenellekin on.

    Lääkäreihin ihmiset uskovat siksi, että meidät jokainen on peloteltu jo kakarana tähän uskoon. Neuvolassa, jo ennen kuin edes ymmärrämme olevamme erillisiä olentoja. Itse asiassa heti syntymässä, joka tehdään kaikin tavoin väärin; meidän pitäisi pulahtaa kohdusta veteen, ja sieltä mahdollisimman nopeasti tissille – vaan allopaattinen lääketiede ihan tarkoituksella tuhoaa kaiken kohdusta hautaan.

Tiesittekö, että äidinmaidossa on kannabinoideja? Siksi meillä on kannabisreseptorit. Siksi vauvat simahtavat tissille. ...Mutta allopaattisen lääketieteen poliittiset päättäjät jostain syystä on tehneet kannabiksesta(kin) laitonta.

Allopaattisen lääketieteen poliittiset päättäjät tekevät kaikkensa, jotta ihmiskunta olisi mahdollisimman avuton, hämmentynyt ja hukassa – koska niin meitä on kaikkein helpoin riistää.

Jos tässä kohtaa tekee mieli ruveta hörähtelemään foliohatuista, kannattaa edes hetki funtsia asiaa. "__________teoria" on leimakirves, joka on tarkoituksella otettu käyttöön, jotta kaikki kriittinen keskustelu saadaan vaimennettua ennen kuin se edes alkaa. Tämä leimakirves on toiminut erittäin tehokkaasti; kukaan ei enää ajattele mitään. Harvemmin edes (tai ehkä useimmiten juuri) ne, jotka kuvittelevat ajattelevansa työkseen.

...koska se on sosiaalisesti kiusallista. Ihmiset, jotka osoittavat kyseenalaistavansa valtavirtakerronnan, saavat vastaansa välittömän (henkilökohtaisesta loukkaantumisesta kumpuavan) tuohtumuksen – ja pidemmän päälle armadan mitä nokkelimpia irvailijoita, joiden ainoa tehtävä on nöyryyttää kyseenalaistaja kyseenalaistamalla kyseenalaistaminen ja erityisesti kyseenalaistajan motiivit, älykkyysosamäärä, mielenterveys... Tiedätte kuvion (ja tiedostan kyllä oikein hyvin tekeväni täsmälleen samaa, mutta toiseen suuntaan. Kuten todettua: systeeminen väkivalta ei kohteliaisuudella kummene).

He eivät edes tajua olevansa bottiarmeija, koska niin tämä on rakennettu: saivartelulla, jossa mikä tahansa voi tarkoittaa mitä hyvänsä – ja tyhjyyttään kumiseva moraalisaarnaus hukuttaa kaikki maailman faktat huuruisen messuamisen alle. 

"Eihän siitä haittaakaan ole." Kyllä siitä on.

Ei kommentteja: