2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 16. lokakuuta 2020

Haitat, myös kouluissa

Lukutaidottomat psykopaatit haluavat tuhota lasten aivot:

Professorit vaativat HS:ssa maskipakkoa peruskouluun – ”Hyödyt ylittävät haitat, myös kouluissa”

Nämä ääliöt ovat sitä mieltä, että lasten aivoille on parhaaksi pakotettu happivajaus. Ilmeisesti he ovat itse kärsineet moisesta, koska eivät kykene ajattelemaan. Kuten neurologi Margarite Griesz-Brisson äskettäin yritti tolkuttaa, maskien aiheuttama hypoksia aiheuttaa peruuttamattomia neurologisia tuhoja, erityisesti lasten kehittyville aivoille. Aivothan ovat jotakuinkin valmiit vasta parikymppisenä.

Siihen, että elimistö ei saa tarpeeksi happea vaan liikaa hiilidioksidia, "tottuu" kyllä – mutta se ei tarkoita etteikö vahinkoa syntyisi.

Patrik Scheinin ja Ville Vuorinen ovat joko liian tyhmiä tajutakseen mitä heidän ajamansa fasismi aiheuttaa – tai psykopaatteja. Patrikilla näyttää olevan sama sukunimi kuin fasismia ajavalla ihmisoikeusprofessorilla, ja Pate kasvatustieteen professorina on ilmeisesti behaviorismin soihdunkantaja: tärkeintä on saada ihmiset tekemään asioita, joista on heille itselleen haittaa.

Vuorisen Ville taas on samainen aerosolispesialisti, jonka tosipäteviä perusteluita jouduimme jo eilen tai toissapäivänä lukemaan jossain muussa julkaisussa. Kumpikaan näistä eksperttispesialisteista ei ilmeisesti ole koskaan oppinut ajattelemaan omilla aivoilla – mikä selittää sen, etteivät neropatit halua kenenkään muunkaan kykenevän moiseen enää koskaan. Tervemenoa Haagiin molemmille. ...Sekä Suomenmaan Henna Lammille, joka välttämättä halusi erikseen nostaa näiden ruudinkeksijöiden aivopierun framille Hesarin mielipidepalstalta.

Mielisairasta terveysajattelua jonkun bolshevistivaltion skolessa.
Kakaraterraarioita.

Traumatisoidaan ipanat kaikin mahdollisin tavoin.

Ville Vuorinen ja Patrik Scheinin: maskeista on enemmän hyötyä kuin haittaa. Ei siinä kuolleet kakarat paljon paina.

Näin tehdään tulevaisuuden traumatisoituja aikuisia.
Ja Euroopan ykkösfasistivaltion paikasta kaikin tavoin kamppailevassa Ranskassahan touhu aloitetaan jo synnytyksessä, jonka aikana äidit pakotetaan pitämään tätä hyödytöntä mutta haitallista kuonokoppaa. Mutsit meinaavat menettää tajuntansa siinä happivajeessa, mutta hei: pakko mikä pakko.

Ja Thaimaassahan on kekkaistu tämmöinen idiotismi.

Näillä mielivaltaisilla säännöillä ei ole mitään tekemistä terveyden kanssa – muuta kuin että ne heikentävät sitä, kaikki.

Ei kommentteja: