2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 15. lokakuuta 2020

Ei ole toistaiseksi todettu

Jjaa Korona-Kirkkala on palannut hourimaan Kokoomuksen Verkkokoronapornolehteen:

Uusi koronavirus voi levitä siasta ihmiseen

Ihan varmasti "voikin". Miksipäs ei? Johan se "levisi" lepakkosopastakin, joten miksei sitten siasta. Ja villisioilla on se kauhea vesikauhu tai jotain (ja citykaneilla!), minkä takia lihantuotanto pitää ajaa alas jotta ruoantuotanto saataisiin varmasti sille tasolle että ihmiset todellakin rupeavat kuolemaan nälkään ilman mitään järkevää syytä.

SADS-CoV-viruksen ei ole toistaiseksi todettu sairastuttaneen ihmisiä. Uusi tutkimus osoittaa, että se pystyy leviämään suolistosoluissa pandemian aiheuttanutta SARS-CoV-2-koronavirusta tehokkaammin.

Eli: tämä uusi ninjafiirux leviää jopa virulentimmin kuin se uusi vanha ninjafiirux, mutta ei kylläkään ole tarttunut kertaakaan. Selvä. Kuulostaa ihan siltä, että kaikki ruoantuotanto pitää lopettaa heti, ja teurastaa kaikki mikä liikkuu – kunnes mikään ei enää liiku koko planeetalla. Tulkitsinko oikein?

Böö. Kuvatekstin mukaan tämä "uusi" körönä löydettiin jo neljä vuotta sitten. ...Toisaalta tämä meidän päällimmäisin, ihmisiä koteihinsa telkeävä vauhkovirus on löydetty viimeistäänkin 2013, joten sikäli tämä juttu on kai jossain määrin jotenkin relevantti...
...ja edelleenkään ainuttakaan virusta ei koskaan ole isoloitu – mutta kun asioista pidetään loputonta meteliä, niin niistä tulee "todellisuutta". Magia toimii juuri näin: loitsumalla.

Ei kommentteja: