2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 23. syyskuuta 2020

Todennäköisesti ennätyksellinen

 Kaksi otsikkoa, jotka liittyvät kiinteästi toisiinsa:

Australiassa lähes 400 hiekkasärkille jumiutunutta valasta on kuollut – kyseessä on todennäköisesti maan historian suurin joukkorantautuminen

ja:

Kesäkuussa ennätyksellinen määrä haitallista uv-säteilyä

Mikä näitä yhdistää? Maan magneettikenttä. Valaat (kuten suunnilleen kaikki muutkin eläimet) suunnistavat magneettikentän mukaan – ja se taas on heikentynyt sitä mukaa mitä syvemmälle suureen aurinkopilkkuminimiin sukelletaan.

Magneettinen etelänapa on tätä nykyä jossain Australian eteläpuolella (ja pohjoisnapa siis Kanadassa) – mikä sotkenee sikäläisten suunnistajien kompassia tehokkaasti.

    Ultravioletin lisääntyminen myös johtuu nimenomaan magneettikentän heikentymisestä. Jahka vastikään alkanut auringonpilkkukierto saadaan heikkoon maksimiinsa noin viidessä vuodessa, aletaan siirtyminen kohti paljon kylmempiä aikoja – joskin lisääntyvä UV tullee saamaan auringonpaisteen tuntumaan jokseenkin polttavalta.

Kuten jokaisen pitäisi tietää, menneinä aikoina ihmispopula on asustellut pitkiä aikoja maan alla – koska oletettavasti tuo UV (ja muukin avaruussäteily) on ollut sietämättömissä mitoissa. Onneksi ne, jotka asioista tietävät, ja silti masinoivat ilmastointiskientologian hallusinointia, ovat jo pitkään varautuneet vastaaviin olosuhteisiin – mutta eivät juuri ole muistaneet julkisuuteen siitä kertoilla.

"Meitsi varmaan pääsee – sitten kun aika on – tänne kun kerran tätä rakentamassakin olin...?"

Järjestelmä tunnetaan sattuvasti nimellä DUMB – mutta sinne tuskin rahvaalla tulee olemaan asiaa. Vaan onneksi on niitä tuulimyllyjä sitten.

Ei kommentteja: