2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 18. huhtikuuta 2021

Koronapornokooste II: Korruptio

Rokotteita ja muuta idioottimaisuutta mainostavat lääkäritohtorit luonnollisestikin hyötyvät taloudellisesti aiheuttamistaan vahingoista. Kokeellisten "rokotusten" mainostaminen on toki laitonta, eli rikollista – mutta kaikkihan tämän tietävät. 

Varsinkin se on rikollista, että kokeellisuus jätetään jatkuvasti mainitsematta – ja vaietaan mahdollisimman äänekkäästi kaikki tunnetut haittavaikutukset, joista lopullisin on kuolema. Tämä on markkinointia – joka siis on laitonta ja rikollista, mutta ketäpä se liikuttaisi.

Totta kai tämä touhu on läpeensä korruptoitunutta. Sairaushuoltamot on rahantekolaitoksia siinä kuin muutkin rahantekolaitokset.

Silti nämä jatkavat. Vuorovedoin. Tänään on tämä naama täyttämässä kaiken meedioston promoviesteillään, huomenna tuo, seuraavana päivänä seuraava jnpp.

Miksi Mikalla on lomittaja? Missä koronamika luuraa? Lieneekö jo paennut maasta? Ja miksi näitä terveysterroristeja nimitetään "terveysturvaajiksi"? Ai niin, propaganda toimii niin, että käännetään asiat päälaelleen. Terveysrutjaavat.

Miksi Terrorin ja Hysterian laitoksella Mika "Korona" Salmisen hommia hoitaa toukokuun loppuun joku muu? Liittyykö se jotenkin siihen, että on vähän ikävää, että kunnallisvaalien pitäisi olla tänään, muttei ole, koska Mika tuli jälleen idioottimaisen ennusteen kanssa hölisemään yhdestätoistatuhannesta päivittäisestä "koronatartunnasta"™, joita edes puhtaasti fraudulentilla PCR-"testillä"™ ei enää saada lavastettua – kun sattuu olemaan kesä tulossa, ja D-vitamiinia tarjolla enemmän kuin talvella. 

Harmillisesti "huoltokatkoksen" takia juuri tämän päivän tilannetta ei sattumoisin päivitetä.

Kun näiden eksperttispesialistien ei tarvitse koskaan kertoa mitä kautta tulevat nettoamaan valehtelullaan, tulee helposti houkutus käydä tutkimassa asiaa. Terrorin ja Hyväksikäytön laitokselta löytyy toki kattavahkon näköinen lista työurasta:


Kuitenkin, jostain syystä tuosta listasta puuttuu tyystin Henry M Jackson institute:


Tämä toki oli jo lähes kolmekymmentä vuotta sitten. Postdoktoraatti rapakon takana.

Sotilaslääketiedettä.

Mika Salminen siis käytännössä varsinaisesti aloitti uransa laitoksessa, joka on keskittynyt sotalääketieteeseen. Tällainen laitos toimii suoraan KeskusÄlytysToimiston alaisuudessa – ei ehkä virallisesti, mutta todellisuudessa –, ja jos joku ei ole vielä pannut merkille: körönä on sotilasoperaatio, jonka tarkoitus on kontrolloida ihmisiä globaalisti. ...kuten muidenkin huuhaa-agendojen. 

Onko koronahanna hänkin jo paennut maasta siippansa kanssa? ...Vai eikö kukaan ole ottanut hatkoja, koska näiden loputtomien kusetusten on todistettu uppoavan kansaan kuin häkä [letaalisti] – täysin huolimatta siitä, miten järjettömän selkeää pajunköyttä syötetään.

Sattumoisin Schwabin "Anal Swap" Klasu oli jo seiskeetluvulla kiinteästi sidoksissa ilmastohumppaan, jossa silloin vielä haeskeltiin suuntaa: pelotellaanko kylmenemisellä vai lämpiämisellä – mutta palataan tähän toiste.

Loputonta korruptiota. En tiedä miten lista jatkuu tuosta, koskapa en onnistunut itse löytämään Duodecimin sivulta mitään noin avoimen rehellistä lahjontaluetteloa – mutta tuossa on jo pari rokotepastoria. Varsinkin Järvisen Asko on kurkkuaan myöten rokotteessa – mistä johtuen hän niitä jatkuvasti meediossa markkinoikin.

Ja Puumalaisen Tanehan tosiaan puhuu Terrorin ja Hyväksikäytön laitoksella GlaxoSmithKlinen äänellä.

Malttavatko skoudet tänään olla riehaantumatta, kun väki lähtee vaalikävelylle raittiiseen ulkoilmaan? Vai halutaanko korruption syvyyttä demonstroida vielä vähän lisää? Ehkä yllytään mannermaiseen tapaan pieksämään piknikillä olijoita?

Jee! Tämäkin löytyy meneillään olevien projektien joukosta (ainoa päivitys on vuodelta 2016, ja sisältää täsmälleen saman tekstin) – ja lienee kiinteä osa maamme alasajoa. ResearchGate sai muuten vastikään mellevän lahjoituksen Kill-Billin säätiöltä – minkä jälkeen ainakin yksi maskit hyödyttömiksi mutta haitallisiksi osoittanut tutkimus sai alustalta kenkää.*

...mutta tokihan umpitörkeä korruptio on tässä(kin) maassa [osavaltiossa] rehottanut täysin vapaasti aina – joten... mitä välii? Onhan näitäkin alla esiintyviä broilereita ankarasti rangaistu ties kuinka monella palkintoviralla, jossa voivat lisää sotkea normaalien ihmisten elämiä:

Puoluedemokratia on korpokratiaa, joka on oligarkiaa. Demokratiaa ei ole olemassa siinä mielessä jossa ihmiset sen mieltävät. Puoluesyndikaatit ovat olemassa puhtaasti tyhmän kansan kusettamista varten – ja operaatio sen kuin jatkuu, hyvin menestyksekkäästi.

--- 
EDIT: *#ResearchGates
Tieteellisiä tutkimuksia julkistavat alustat ovat jatkuvan korruption alla – mikä selittänee sen, että 60% (virallisesti; käytännössä osuus on siis suurempi) kaikesta tutkimuksesta on itse asiassa epätiedettä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Salminen voi aina siirtyä muusikkoksi, jos nykyinen ura sakkaa: korona räppi THL:n johtaja Mika Salmisen esittämänä.