2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 21. marraskuuta 2020

SPARS ja Elämän Viivakoodi

Kap-pas! Juuri kun pääsin kirjoittamasta niistä kolmesta Johns Hopkinsin pandemiasimulaatiosta, törmään vielä yhteen (via) – tällä kertaa kuvioon (vm. 2017), joka on täsmälleen sama kuin tämä meneilläänoleva plandemia. Tämä "SPARS"-nimisen koronaviruksen aiheuttama pandemia sijoittuu vuosiin 2025-2028.

Simulaatiossa käydään läpi skenaario, jossa "pandemia" osoittautuu itse asiassa lievemmäksi kuin mitä on tullut rummutettua. Tilastoja on liioiteltu ja noin pois päin, mutta pikavauhtia kekkaistu rokote tungetaan kaikesta huolimatta väestöön – vaikka hyvin etukäteen tiedetään näiden myrkkyjen olevan vahingollisia – mistä alkavat varsinaiset ongelmat: ihmiset sairastuvat, vammautuvat ja kuolevat rokotteista (kuten aiemmat eläinkokeet jo olisivat antaneet olettaa).

Mikä nostettiin harjoituksen pääongelmaksi? Rokotekriittisyys ja sosiaalinen media. Ei se mitään, että ihmisiä telotaan valheellisen "pandemian" varjolla; probleemi löytyy siitä, että jotkut ruojat julkeavat suhtautua kriittisesti koko kampanjaan. Tämän kriittisen ajattelun leviäminen pitää saada torpattua.

Kuten sanottua, tuo skenaario on täsmälleen se, mitä tässä viimeiset kymmenen kuukautta on joutunut katselemaan. Event 201:stä on jäänyt ehkä jonkun mieleen, miten tämä kriittisen ajattelun ongelma on tehokkaasti ratkaistu: "Flood the Zone", eli hukutetaan kaikki argumentit jatkuvaan meteliin.
    Sensuroidaan opponoivat näkemykset. Syyllistetään ihmisiä emotionaalisella tasolla, vaikka mitkään "koronatoimista"™ ei perustukaan tieteeseen – vaan ovat itse asiassa vahingollisia.

Näistä simulaatioista ei tunnuta koskaan oppivan varautumaan mihinkään; skenaariot vain ilmaantuvat tyhjästä reaalitodellisuutta sotkemaan, ja vaikka kuviota on siis treenattu (ihan äskettäin) keinoja [valehdellun]  ongelman keskellä sävelletään lennosta. 

Tämä johtuu siitä, että harjoiteltu on nimenomaan PR:n suoltamista: miten suojataan lääkeyhtiöitä vahingoilta, joita niiden puolesta tahallaan aiheutetaan? Miten suunnataan tavan tallaajien huomio olennaisista asioista epäolennaisiin? Miten paimennetaan ihmiset haluttuun suuntaan?

Ja mikä tuo haluttu suunta on?


Elämän Viivakoodi. Tämä konsortio on (hir-veen yllättäin) Rockefeller-säätiön vetämä projekti, jonka tarkoituksena on tägätä kaikki elämä maapallolla – sekä laji- että yksilötasolla. Tuo yksilötaso ei kaikessa maailmansyleilyssä ole tietenkään framilla. Ollaan ikään kuin että geenien kartottamisestahan tässä nyt vain olisi kyse – mutta ei, kysymys on nimenomaan siitä, että kaiken (omaisuuden [jota olemme myös me]) on oltava täsmälleen jäljitettävissä. Logistiikkaa.

Eikä siinä vielä (läheskään) kaikki! Tämä poppoo haluaa muuttaa koko maailman kaikki genomit mieleisikseen. Geenimanipuloimalla. Myös ihmiset. Vanha ihminen ulos – Uusi Uljas Ihminen tilalle. 

Ja mitä haaveillaan "hoidoksi" tähän meidän meneillään olevaan, tyhjästä keksittyyn kruunumyrkky"epidemiaan"? mRNA-rokote – joka siis muuttaa rokotetun genomia

Vielä pidemmälle viety – ja jo tutkimuksen alla oleva (Moderna on lyhenne sanoista Modified RNA) – prosessi on hydrogeeli, joka voidaan ohjelmoida ulkoapäin vaikkapa sillä uudenkarhealla 5G-kännykällä, niin usein kuin halutaan.     ...Tietenkään kukaan ei haaveile siitä, että ohitettaisiin kännykät, ja käänneltäisiin mastosignaaleilla ihmisten geenejä päälle/pois ihan massamitassa; sellainenhan olisi vastuutonta. Mutta mahdollista.

Kuulostaa ehkä hirmu scifiltä, mutta nämä porukat ovat kyllä ihan vakavissaan – ja he ovat samaa väkeä, jotka ovat kampittaneet yhteiskunnat polvilleen jo tässä keväällä. ...Enkä ole edes päässyt vielä vauhtiin siinä, mitä tämä mielisairas sakki aikoo saada aikaiseksi.

Kas kun Elämän Viivakoodissa ei ole kysymys pelkästään siitä, että kaikki maailman elämä on koko ajan jäljitettävissä. He haluavat pistää koko luomakunnan uusiksi: täysin uusia hybridilajeja, jotka voidaan patentoida (koska luonnollisia jutskia ei voi) – eikähän tämä ole mitään uutta.
   
Esimerkiksi niitä, jotka välttelevät lihansyöntiä eettisillä perusteilla, saattaisi häiritä tieto siitä, että joidenkin ruokakasvien kasvuvauhtia on buustattu ihmisen genetiikalla – joten tietämättään monikin (hyvin mahdollisesti ihan jokainen) on tullut syyllistyneeksi piilokannibalismiin. Tokikaan emäsparien rimpsut eivät ole varsinaisesti "lihaa", mutta... kun asioita hämärretään riittävästi, päädytään kaulaa myöden etiikan hetteikköön – mistä johtuen vaikkapa juuri tästä asiasta lienee melkoisen hankala löytää googlaamalla mitään.

Suomi on näemmä hyvin edustettuna tällä areenalla, joten ehkä joku kohta pudottaa kommenttilaatikkoon viestin: "Höpö höpö, vainoharhaista ölinää. Kohta varmaan esität, ettei viruksia muka ole edes olemassa, vaikka tietäähän sen nyt isoloimattakin että eksperttispesialistit on aina oikeassa. Pyh, lapsellista trollausta. Ettes häpiä. Vaarannat mun mummon hengen."

Ai niin, ja sitten tuossa vuoden 2017 SPARS-skenaariossa oli kohta, jossa juuri kun rokote oli tulossa markkinoille, tuli yhtäkkiä noin viikon mittainen sähkökatko ympäri Pohjois-Amerikkaa. Ei koko mantereelle, mutta laajoille alueille useissa osavaltioissa ja... mitä ne Kanadan läänit nyt sitten onkaan nimeltään.     
    WEF:n larppauksestakin ihan äskettäin kirjoitin, siis siitä, jossa "varauduttiin" hyvin todennäköisesti ihan kohta tapahtuvaan kyberiskuun, joka kohdistuu juurikin kaikkein tärkeimpiin infrakohteisiin. Ja niitä ryysittyjä rokotteita ollaan siis ryysimässä vielä vähän lisää juuri tässä; näyttää ihan skenaariolta skenaariossa.

Elämme hyvin jänniä aikoja – eikä meistä monikaan välttämättä ole niistä tuleville sukupolville kertoilemassa; sen verran taajaan tuolla kylillä edelleen maskinkantajiin törmää (vaikka se on moneen, moneen kertaan todettu haitalliseksi [mitä meediosto ei tietenkään jaksa muistaa, eikä varsinkaan poliitikot jotka ihmisoikeuksien vastaisesti pakottavat noita märkiä rättejä naamoille] – ja täysin hyödyttömäksi). Tarkoitus kun on siis kitkeä suurin osa pois tieltä, parannellun version [übermensch?] jaloista.

Jotain tuttua tässä kansikuvassa vuodelta 2017; en vaan millään saa mieleeni missä olen tuon häkkyrän nähnyt...

Ei kommentteja: