2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 30. huhtikuuta 2020

Lauma, ja sähköaidan muisto

Hyytävää tekstiä:

Koronakriisi on lisännyt kansalaisten luottamusta politiikkaan, kertoo tuore tutkimus – "Ilmiötä kutsutaan lipun ympärille kokoontumiseksi"

Siis: keinotekoisesti luotu, valheellinen, vähätkin vapaudet kansalaisilta riisuva, avoimen fasistinen tilanne lisää luottamusta politiikkaan? 

Joko ihmiset ovat tyhmempiä kuin olen tähän saakka osannut pelätä – tai sitten kyse on (nykyisten "tutkimusten" tapaan) tendenssitutkimuksesta, jossa kysymykset asetellaan niin, että vastaukset väistämättä päätyvät haluttuun suuntaan.
Pientä varmistelun makua
Kyselytutkimus selvitti, kuinka koronakriisi on vaikuttanut suomalaisten yhteiskunnallisia toimijoita kohtaan kokemaan luottamukseen. Luottamuksen muutosta tarkasteltiin suhteessa toissa vuonna tehtyyn mittaukseen.
Tokihan on tunnettua se, miten vallasta juopuneilla on tapana järjestää "kriisejä", joiden verukkeella voidaan "yhdistää kansaa" cosa nostran (meidän asiamme) taakse. Aina jälkikäteen taivastellaan että "Miten nuo ihmiset saattoivat uskoa tuon kaiken?" mutta kun tilanne on päällä... 

Ihminen on laumaeläin, ja orjaluonne joka haluaa että joku muu päättää mihin suuntaan mennään ja miten lujaa. Aivan sama miten älyvapaita syitä esitetään, miten idioottimaisia ratkaisuja... Kunhan ei vain itse tarvitse ajatella.
Yli puolet suomalaisista luottaa hallitukseen ja eduskuntaan. Verrattuna toissa vuoden tutkimukseen luottamus hallitukseen on kasvanut 33 prosenttiyksikköä ja luottamus eduskuntaan 17 prosenttiyksikköä.
Nousua kuvataan poikkeuksellisen suureksi.
Näinhän se menee, kerta kerran jälkeen. Trotski (os. Bronstein) on varmaan tikahtumassa nauruun hautansa pohjalla.

Ei kommentteja: