2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 23. huhtikuuta 2020

"Kuollut" mies kaiken jarruna

En voi sanoa olevani yllättynyt:

Ihmisoikeustuomion takana ehkä huijaus

EIT:n ratkaistavaksi viedyssä asiassa oli kyse siitä, että Suomesta kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut henkilö olisi surmattu kotimaassaan Irakissa pian paluunsa jälkeen.
Tämän seurauksena muun muassa Maahanmuuttovirasto tarkisti yli 500 turvapaikkapäätöstä uudelleen ja kielteisen päätöksen saaneiden palautukset keskeytettiin. Myös poliitikot ottivat asiaan aktiivisesti kantaa. 
Nyt Keskusrikospoliisi epäilee, että langettavaan päätökseen johtaneet asiakirjat ovat väärennettyjä, ja että kantajan lähiomainen olisi elossa. 
Pakolaisuuden nimellä kulkeva ihmiskauppa ja siihen liittyvä elintasoturismi sisältää melkoisen määrän kaikenmoista sellaista, joka ei oikein meinaa kestää päivänvaloa – koska kyseessä on täysin keinotekoinen ilmiö, jolla horjutetaan ensin lähtömaan olot, ja sitten hyveliputtajien omat yhteiskunnat. Agendalle kuuluu tälläkin osa-alueella hillitön määrä moralismiin naamioitua hyväksikäyttöä, ja jokaisessa vaiheessa suoraa valehtelua.

Samaan aikaan Israel jatkaa Syyrian pommittamista, ja maan pääsotarikollinen pysyy edelleen pallillaan, vaikka hänet on jo kolmeen kertaan ulos äänestetty. USSA pitää sota-aluksiaan Iranin aluevesirajoilla, joukkojaan Irakissa ja Syyriassa ja Afganistanissa (+ kymmenissä muissa maissa), ja Saudi-Arabia pommittelee Jemeniä. Kumma että niitä pakolaisia riittää...

Ei kommentteja: