2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 9. huhtikuuta 2020

Emme tiedä; siksi tiedämme

Teknari on aivan liekeissä tänään:

Saksalaistutkijat: Vain 6 prosenttia koronavirustapauksista havaittu – Tartuntoja on oikeasti kymmeniä miljoonia

Logiikka? "Emme ole havainneet tartuntoja – joten niitä on moninkertaisesti." Oikeasti: logiikka?
Yliopiston tutkijat Christian Bommer ja Sebastian Vollmer ovat päätyneet tuloksiinsa analysoimalla The Lancet Infectious Diseases -tiedelehdessä äskettäin julkaistuja tietoja.
Eli "tutkijat" ovat lukeneet lehtiä, ja tulkinneet tietoja oman tendenssiagendansa linssin läpi. Nykyään "tiedettä" tehdään juuri näin.
”Nämä luvut tarkoittavat, että hallitusten ja päätöstentekijöiden pitää olla äärimmäisen varovaisia, kun tartuntalukujen tulkintaa käytetään suunnittelun pohjana”, Vollmer sanoo tiedotteessa.
Eri maiden viralliset luvut tartuntamääristä voivat olla hänen mukaansa niin epätarkkoja, että ne eivät tarjoa hyödyllistä tietoa päätöksenteon tueksi.
Tästä kaikesta huolimatta, vaikka luvut ovat aivan mitä sattuu, pidetään hyvänä päätöksentekoapparaattina täyden paniikin lietsomista, kaiken elämän pysäyttämistä ja talouden täydellistä tuhoamista. Logiikka?
Virallisen arvion mukaan maaliskuun lopussa koko maailmassa oli havaittu 900 000 tartuntaa. Todellisuudessa tartuntamäärät liikkuivat tuolloin kymmenissä miljoonissa, tutkijat arvioivat.
"Todellisuudessa"? Jälleen: logiikka?
Tutkijat sanovat, että koronaviruksen tunnistamista ja seuraamista pitää parantaa huomattavasti nykyisestä. Jos tässä ei onnistuta, virus saattaa piillä havaitsemattomana jonkin aikaa, ja uusi tartunta-aalto on vain ajan kysymys.
Kukahan mahtaa maksaa näiden "tutkijoiden" palkat?
Autoeksorsiosta leviävää ektoplasmaa, jonka takia kauppaankaan ei uskalla enää mennä.
Tämä huijaus on siitä nerokas, että "viruksiksi" nimettyjä eksosomeja löytyy aivan jokaisesta ihmisestä – koska sattuvat olemaan osa immuunipuolustusta – joten tätä panikointia saa lietsottua loputtomiin; pelkästään pelolla ja stressillä saadaan synnytettyä lisää eksosomeja. Aivan mahtavaa, jätkät; ikiliikkuja on vihdoin keksitty.

Ei kommentteja: