2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 29. huhtikuuta 2020

Syntetisoidaan ongelma

Tämä on nyt vanhan toistoa, mutta kun jankkaaminen on päivän sana, jankataan sitten:

Käsidesillä läträäminen ei riitä, huomautti biologi ja toi oman näkökulmansa koronatarinaan

Anonyymi biologi ei tuo "omaa näkökulmaansa", vaan tolkuttaa sitä samaa mitä tässä on kuukausia saanut kuunnella taukoamatta. ...Ja käsidesillä läträäminen on immuniteetin heikentämistä, joten lopettakaa se läträäminen jos haluatte terveenä pysyä.
Ihmiskuntaa piinaava koronavirus on hengitysinfektioita aiheuttavien virusten joukossa aggressiivisimmasta päästä.
Ei ole. Se esitetään sellaisena ymppäämällä kaikki mahdolliset oireet samaan nippuun – mutta edelleenkin: covid-1984 on vain yksi koronaviruksista, ja virukset sinällään ovat keksitty konsepti, tahallinen väärinymmärrys, jonka narratiivi on riittävän monimutkainen jotta ihmiset saadaan uskomaan siihen. Viruksia ei osata diagnosoida. Ne eivät aiheuta mitään. 

Me sairastumme meitä tauotta pommittavasta kemikaalikuormasta, säteilystä ja stressistä (plasebo on lääkkeistä voimakkain, ja ihmisten jatkuva pelottelu on sairastuttavaa plaseboa, kuin myös jatkuva käytöksen väkivaltainen muokkaaminen) – mutta näiden asioiden sivuuttaminen mielikuvitusvirusten voimalla pitää tuottoisia bisnesmalleja yllä.
Aasialaista influenssaa ei Suomessa yritetty pysäyttää karanteenitoimilla. Koronaviruksen torjumisessa on sen sijaan turvauduttu rajojen, koulujen ja ravintoloiden sulkemiseen.
Toimintatavan muutosta ei selitä niinkään virustauti, vaan yhteiskuntamme muutos.
Niin. Ihmisten hormonitasot on nykyään niin pielessä, että natsityyppiset toimet voidaan toteuttaa ilman vastarintaa. Lisäksi ihmiset on viihdytetty sohvanpohjalle, ja harhautettu kaikilla mahdollisilla epänarratiiveilla (ilmastointiskientologia, transhumanismi ja mitä näitä kaikkia on), joten enemmistö ei yksinkertaisesti osaa ajatella.
1950-luvun lopun epidemiaan liittyvistä kuolemantapauksista suuri johtui virustaudin jälkeisestä bakteerikeuhkokuumeesta. Bakteeriperäiset jälkitaudit ovat olleet kohtalokkaita myös koronaepidemiassa.
Riskialttiita ovat erityisesti maat, joissa antibiooteille vastustuskykyiset bakteerit ovat iso ongelma.
Bakteerit ja "virukset" ovat olennainen osa immuunijärjestelmää. Antibiootit ovat myrkkyä, joka tappaa immuunipuolustusta. Niille vastustuskykyiset bakteerit eivät ole ongelma; antibiootit ovat. 
Nimettömänä kirjoittava biologi haluaa tuoda perusbiologin näkökulman koronatarinaan, jossa on kerrottu lähinnä vain siitä, kuinka virusinfektion leviäminen on estettävä kaikin keinoin.
Yhtä tärkeää kuin on torjua virusta desinfiointiaineilla, on biologin mukaan kyetä puolustautumaan sitä vastaan.
Biologin mielestä ei siis riitä, että "estetään" mielikuvitusviruksen "leviäminen". Sen lisäksi pitää tuhota immuunisysteemi, ja "puolustautua" joltain sellaiselta, joka ei pysty meille mitään tekemään. Loistavaa. Tuollainen järkeily onnistuu vain yliopiston käyneeltä.
Biologi ennakoi, että koronapandemia jää terveystilastoihin verrattain maltilliseksi piikiksi. Pandemia taltutetaan, mutta se olisi tehtävä niin, etteivät torjuntakeinot aiheuta lopulta suurempaa vahinkoa kuin niiden kohde.
Viimeiseen virkkeeseen mahtuu sentään järjen hiven – vaikka kyseinen biologi ei tunnukaan erottavan mitä "vahingontuottaminen" käytännössä tarkoittaa. 

Hyvä puolihan tässä kaikessa on kuitenkin se, että elimistö sopeutuu melkoisiin haasteisiin. Meidän vaatteemme on täynnä synteettistä materiaalia, jota vielä pestään litkuilla joissa ties mitä hormonihäiritsijää. Ruoasta poistetaan kaikki olennainen – sekin vähä mitä köyhdytetystä maaperästä vielä irtoaa – ja pupellettavaan lisätään kaikenmaailman kemikaaleja joilla ei pitäisi olla mitään asiaa elimistöön. Kaikki pakataan muoviin, joten olemme ihan jatkuvasti endokriinihäiriötilassa – varsinkin kun vielä ympäröimme itsemme kaikella mahdollisella säteilyllä.

Ja tässä sitä vaan ollaan, kaikesta sabotaasista huolimatta. "Virukset" on ongelmistamme pienimpiä. Meidän ongelmamme on tyypit, jotka haluavat syntetisoida kaiken – jotka haluavat poistaa kaiken luonnollisen, ja korvata sen jollain keinotekoisella. Jotka kuvittelevat, että luonto ei tiedä mitä se tekee.

Luonto selviää aina. 

Me voimme päivitellä sitä, mitä jälkeä näiden psykopaattien johtama ihmiskunta saa luonnossa aikaan – mutta luonto ei välitä. Me olemme osa sitä – joskin todella ääliömäisesti toimiva osa – mutta meillä ei ole valtaa "tuhota luontoa". Me voimme tuhota kyllä ihmisluonnon – ja sitähän tässä on kovasti yritetty ainakin pari vuosisataa, mutta Gaia ei piittaa siitä tuon taivaallista. Elämä jatkuu huolimatta siitä, miten järjettömäksi kaikki ihmistoiminta yltyy. 

Ja sen järjellisyyden näkee selkeästi synteettisyys-luonnollisuus -akselilla. Jos yritetään korjata luonnollisia prosesseja, ollaan metsässä. Sitä kautta ennen pitkää tulee umpikuja vastaan. Tulokset voivat näyttää vaikuttavilta, mutta ne tulevat sortumaan.

...Joku voisi kysyä, josko Linkolan henki olisi vallannut kirjoittajan tässä kohtaa – mutta Linkolakin oli enimmän aikaa väärässä. Ei ole esimerkiksi olemassa sellaista kuin ylikansoittuminen. Tällä pallolla on kyllä tilaa ja resursseja. Me (psykopaattijohtajiemme uskollisina palvelijoina) olemme toki kalastaneet valtameret melkolailla tyhjiin ja raiskanneet vaikuttavan kokoisia maa-alueita myös – mutta Gaia ei piittaa. Voi olla että kaivamme itsellemme – ja erinäisille muillekin lajeille – syvää joukkohautaa... Mutta Gaialle se on ihan yks hailee. 

Tämä kaikki on vain opintoretki kurittomalle luokalle, jota kiinnostaa enemmän luukuttaa hittejä bussin kajareista ja jauhaa skeidaa. 

Täällä on ollut kovapäisiä sivilisaatioita ennenkin, ja mitä niistä on jäänyt jäljelle? Orjaluonteinen, hyvin hämmentynyt otus joka jaksaa haltioitua jokaisesta uudelleen brändätystä pyörästä – ja kuvittelee olevansa luomakunnan kruunu. Hirmu vaikutusvaltainen, lyömättömän älykäs. Korjaamassa luontoa. Ihan ite. Kato isi! Kato ättä! Kato!

Ei kommentteja: