2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 9. huhtikuuta 2020

Tutkijat maalailevat kun eräät ostavat kaiken

Jo otsikosta voi bongata pari yksityiskohtaa, jotka kumoavat koko jutun:

Koronavirus leviää kaksi kertaa luultua nopeammin – Amerikkalaistutkimus: Yksi ihminen voi tartuttaa keskimäärin kuusi muuta ihmistä

Siis: tutkijat eivät aiemmin ole tienneet yhtään mitä tekevät – mutta nyt heidän höpinöihinsä on syytä luottaa: "yksi ihminen voi tartuttaa" – tai sitten ei voi. Suattaapi olla, tahi suattaapi olla olemati.
[Patentoitua] SARS-CoV-2-koronavirusta kantava henkilö saattaa tartuttaa keskimäärin jopa lähes 6 muuta ihmistä, ei 2-3, kuten aiemmin on luultu, todetaan Yhdysvaltain tautikeskus CDC:n tuoreessa tutkimuksessa, jossa on analysoitu koronaviruksen leviämistä sen alkupisteessä Wuhanissa, Kiinassa.
CDC ei todellakaan ole aiemmin tiennyt yhtään mitä se on tutkinut, mutta nyt se tietää... Paitsi että Wuhan ei ollut alkupiste; Fort Detrick oli. ...Siis: CDC ei tosiaankaan tiedä mistä lukujaan repii.
Maailman terveysjärjestö WHO on aiemmin arvioinut uuden koronaviruksen tarttuvuusluvun (R0) olevan 2,2 ja 2,7 välillä, eli yksi ihminen tartuttaa keskimäärin tuon määrän ihmisiä. Los Alamos National Laboratoryn uuden arvion mukaan Wuhanissa tehtyjen havaintojen mukaan Ron todennäköisemmin 5,7.
WHO:kaan ei tiedä miten arpoisi numeroita, mutta tokihan me nyt luotamme siihen mitä nämä tilastonikkarit askartelevat ekseleissään? Ainakin Teknari luottaa, joten mikset Sinäkin?
Tutkijat toteavat tulosten viittaavan siihen, että pandemian hillitseminen edellyttää voimakkaita sosiaalisen eristämisen toimia.
Totta kai. Mikäs muukaan siihen voisi auttaa? Mielikuvitusvirusta vastaan voi taistella vain tyrannialla – mikä on siitä kätevää, että kun kyseessä tosiaan on mielikuvitusvirus, voidaan höpistä ihan mitä tahansa, ja ihmisethän tekevät aivan mitä hyvänsä säästyäkseen heille povatuista helvetintuskista.

Ennuste: jahka se rokote, joka ei hoida mitään, mutta heikentää elimistöä, "vihdoin" ilmaantuu markkinoille, siitä tehdään pakollinen. Bill "Gates of Hell" Gates tekee vielä enemmän rahaa kuin Windowsin pakkomyynnillä. Nämä pakolliset rokotuksethan tehdään vuosittaisiksi, joten rahantuloa (golden shower) on mahdoton estää.

Gates of Hell Bill omistää WHO:sta 11%. Se ei ole ihan yhtä paljon kuin mitä Yhdysvallat siitä omistaa, mutta enemmän kuin mikään muu taho. WHO on Bill Gatesin bitch – mikä selittääkin osaltaan sen, että puljun johdossa on Etiopian kansanmurhasta vastannut terroristi. (Ja kuten muistetaan, CDC:n johdossa taas on virustutkimusväärentäjä.)

Bill Gates on myös hiljalleen ostellut koko Afrikan maatalouden, mikä on kätsyä sikäli, että kaikki maailman maatalous (varsinkin lihatuotanto) on tässä körönäkriizin aikana ajettu alas – ja ensi talvena tulee kuolemaan aivan helvetisti väkeä vanhaan kunnon nälkään (mutta ei hätää: tässä teille lihaa joka ei ole lihaa vaan geneettisesti manipuloitua mössöä – paitsi jos syöt mieluummin torakoita, joita sopivan kustannustehokkaasti kasvatetaankin jättimäisissä halleissa hyllykilometreittäin).

Eli Gates of Hell Bill tulee repimään siivun koko maailman väestön selkänahasta – tästä ikuisuuteen. Nythän jo yli puoli ihmiskuntaa on saatu sulkeutumaan kotiarestiin pelkän satuilun voimalla. Jatkossa kaikki liikkuminen yhä enenevästi mahdollistuu vain ja ainoastaan sillä, että suostut ottamaan elimistöösi elohopeaa & alumiinia, sekä jotain vierasta eliöcoctailia vuosittain. Tulet olemaan yhä huonommassa kunnossa, mutta Billhän haluaa sun lähinnä kuolevan pois – hitaasti, maksaen siitä joka käänteessä.

...Mutta sitä odotellessa kannattaa suunnata katseensa Etelä-Afrikkaan, jossa karanteeniin suljetut valkoihoiset jännityksellä odottavat – paitsi milloin tulee ammutuksi kauppareissulla poliisin toimesta (mitä on jo tapahtunut useampaan otteeseen) – milloin jo pitkään kestämättömänä jatkunut tilanne kulminoituu Purge-tyyppiseen kansanmurhaan. (Purgehan on "opetuselokuva" siinä kuin kaikki muutkin kidutuspornopätkät). Kun maan johtoon nostetaan maan johtava terroristi (rauhannobelilla laakeroituna, toki) ja odotellaan neljännesvuosisata... no, jälki on karua – kuten kaikissa kommunistien vallankeikauksissa on aina ollut. 
Jännä: Fabian Societyn vanhaa viiriä on mahdoton linkittää netistä. Sen symbolismihan on sen verran ilmiselvää, että kyseistä viiriä ei enää käytetä. Fabian Society sen sijaan löytyy aivan kaikkialta.

Ei kommentteja: