2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 30. huhtikuuta 2020

Oho, nyt se ei olekaan myrkkyä

Lisää medikaalivalehtelua:

Vihdoin lupaavia tuloksia koronalääkkeen etsinnässä: Yli tuhannen potilaan tutkimus osoitti, että virustaisteluun on helpottava lääke – "Erittäin merkittävää"

Vaikka virukset eivät aiheutakaan tauteja, tuolla tekosyyllä testaillaan myrkkyjä, joita tullaan injektoimaan ihmisiin – mikä tulee heikentämään yleistä terveyttä, kuten aina.
NIAIDin eilen julkaiseman tiedon mukaan remdesivir-niminen lääke nopeutti viruksen sairastuttamien parantumista noin 30 prosenttia.
Kyseessä on tiettävästi ensimmäinen lääke, joka on osoittautunut tehokkaaksi kliinisissä kokeissa.
Tosin kyseistä lääkettä on testattu aiemmin täysin päinvastaisilla tuloksilla. Tutkimusasetelmia on siis muutettu, ja luotetaan siihen, että ihmisillä on kanan muisti.
"Olemme täysin pihalla kaikesta, mitä tähän fantisoituun ninjavirukseen liittyy, mutta emme lakkaa resitoimasta, koska resitointi on meidän duuni."
Remdesiviirihän on, kuten meidän pitäisi tietää, lääke joka on kehitetty (labrassa valmistetun) ebolan "parantamiseksi". Ebolaa esiintyy Afrikassa jenkkiläisten biolaboratorioiden läheisyydessä – ihan erilaisilla oireilla kuin mitä koronafiktioon lasketaan – aina silloin tällöin.
– Tutkimusdata osoittaa, että remdesivirillä on selvä ja merkittävä positiivinen vaikutus toipumisajan lyhentämiseen. Tämä on erittäin merkittävää, sanoi Yhdysvaltojen tartuntatautilaitoksen johtaja Anthony Fauci Valkoisen talon tiedotustilaisuudessa, kertoo NPR.
National Public Radio on WashDCn ikioma propagandakanava. Fauci taas on tyyppi, joka tulee nettoamaan Gates-Clinton-yhteyksiensä kautta näistä vaarallisista/hyödyttömistä käärmeöljyistä tolkuttomia summia. Joten kiva, että ämpärimedia on päättänyt lihottaa tämän(kin) rikollisen kukkaroa ihmishenkien kustannuksella.

Ei kommentteja: