2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 25. huhtikuuta 2020

"Tässä ei ole kyse ahneudesta"

"Siis todlakaan":

Lääkeyhtiöt vaativat: miljardeja euroja julkista rahaa koronarokotteen kehittämiseen – Kyse ei ahneudesta, vakuuttaa etujärjestöpomo

Halutaan siis veronmaksajien rahaa tuotteeseen, jolla taltutetaan labrasta karannut, patentoitu entiteetti. Tämä taltuttajatuote myydään sitten takaisin veronmaksajille – ilman minkäänlaista vastuuta.

Mutta ahneudesta tässä ei ole kyse.

Koska Cövidista tosiaan se patentti on jo ennen koko kalabaliikkia ollut olemassa, rokotteen duunaamisen pitäisi olla helppoa – paitsi jos virologia sattuu olemaan pielessä. Niin kuin se on. Cövid ei aiheuta tautia. Cövid-1984 on hyvin monitahoinen huijaus.

Mutta ahneudesta siis ei ole kyse.
Myös sääntelyn väliaikaista höllentämistä olisi syytä harkita, sanoo lääketeollisuuden kansainvälisen etujärjestön puheenjohtaja.
Iliman muuta! ...Mikä onkin helppoa, koska lääketeollisuutta ei itse asiassa säännellä juuri ollenkaan. Jenkkilässä erikseen perustetun rokotetuomioistuimen budjetti (valtion rahoista, ei lääkemogulien) on rapiat 4 miljardia korvauksiin aiheutetuista vahingoista – mutta oikeaan tuomioistuimeen näitä vesseleitä ei voi haastaa, kuoleman- ja vammantuottamisista huolimatta. 

Tämä(kin) saattaa herättää kysymyksen : "Onko oikeuslaitos olemassa oikeutta varten, vai onko se vain kulissi?" Kuten tiedämme: laki ja oikeus on kaksi täysin eri asiaa.
Ranskalaisen rokotevalmistaja Sanofi Pasteurin varatoimitusjohtaja David Loewin mukaan valtioilta pitäisi herua miljardeja euroja jo ennen kuin tulevan rokotteen toimivuudesta on mitään varmuutta.
Väliäkö sillä varmuudella? Eihän edellisiäkään ole testattu mitenkään (paitsi asiakkailla)!
Lääkeyritykset epäilevät, että ilman lisärahoitusta ne eivät välttämättä kykene hankkimaan riittävää määrää rokotteiden raaka-aineita ja lisäämään tuotantoaan siinä määrin kuin koronavirusrokotteen valmistaminen koko maailman tarpeisiin vaatii.
...koska lääkeyritykset kituuttavat vain biljoonaluokan katteilla – ja tottahan koko maailma pitää työntää täyteen myrkkyjä, joiden käyttö on jo lähtökohtaisesti uskomushoitoa eli vanhaa kunnon kusetusta.
Lääkepomojen mukaan on mahdoton ajatus, että lääketeollisuus kantaisi yksin ensin rokotteen kehittämisen ja perään sen jakelun aiheuttamat kustannukset.
Voitot sen sijaan kotiutetaan suoraan. Lääketehtaat siis odottavat, että muut tekevät duunit, ja maksavat siitä ilosta.
Koronakriisillä rahastaminen olisi täysin epäeettistä, totesi kansainvälisen lääketeollisuuden etujärjestön IFPMA:n puheenjohtaja David Ricks Financial Times -lehdelle.
...mikä on täysin linjassa kaiken lääketeollisuuden toiminnan kanssa. Hyvä että tyyppi tunnustaa edes sen verran.
Ala suostutteleekin eri maiden valvontaviranomaisia helpottamaan väliaikaisesti lääkkeiden normaaleja testausvaatimuksia, koska ne veisivät koronarokotteen markkinoille saamiselta liikaa aikaa.
"Normaaleja testausvaatimuksia"? Niitä, joita ei muutenkaan noudateta? Kaksoissokkotutkimuksia noin alkajaisiksi. Hypoteesien oikeiksi/vääriksi osoittamista? ...Siis että ihan kerta kaikkiaan raportoidaan myös metsään menneet hankkeet (eli tähän tultaessa kaikki), eikä suinkaan haudata niitä vainajien viereen johonkin suolle – ja sitten sepustella tuloksista melkein vähän lupaavahkoja hiukan lukuja viilaamalla, kuten tähän saakka aina?
Jos rokotetta valmistetaan vain niille, joilla on varaa maksaa siitä markkinahinta, pandemiaa ei saada kuriin.
...varsinkaan kun pandemiaa ei ole. Missään. Ja sekin vähän mikä on saatu lavastettua, menee itsellään ohi kuudessa viikossa – niin kuin aina.
Muun muassa maailman toiseksi rikkain ihminen, Microsoftin perustaja Bill Gates on ilmoittaunut rahoittavansa hyväntekeväisyyssäätiön kautta seitsemän koronavirusrokotetta valmistavan tehtaan rakentamista.
Vilkaiskaapa tuon päällimmäisen kirjan nimi. Ihan vaan vihjeeksi.
Gates kertoo uskovansa, että projekteista ainoastaan yksi tai kaksi päätyy tuotantoon asti, mikä tarkoittaa hänelle merkittävää rahanhukkaa. Gatesin mukaan tähän kannattaa kuitenkin ryhtyä, jotta rokote saadaan markkinoille nopeammin. 
Voi että, tohtori Bill menettää varmaan monta markkaa sen veroja maksamattoman säätiönsä kautta – mutta tärkeintähän on hätiköinti ja hösääminen, kuten viimeviikkoina on saatu todeta.

Kuka muuten tietää, mitä rokotteissa todella on? Toki niiden taudinkantajien lisäksi sitä alumiinia ja elohopeaa, ja formaldehydia ynnä muuta... mutta mitä niissä "proprietary"-ainesosissa on – niissä, joiden olemassaolosta edes ei koskaan oikein hiiskuta sanaakaan?

Ei voi tietää, se kun on liikesalaisuus. Mutta siis eihän tässä ahneudesta tokikaan ole kyse. Ja kukapa nyt ei salaisia nanometallipartikkeli-ainesosia haluaisi verenkiertoonsa – joissain eläinsoluissa viljeltyjen vieraiden taudinaiheuttajien ja raskasmetallien ryydittämänä?

...Ai hitsi, nythän mä unohdin että tällä kertaa ei ruiskuteta virusta, vaan sen vastakappaletta joka sitten halaa sen varsinaisen viruksen hengiltä – ikään kuin peilikuvana ilmaantuu paikalle ja sanoo: "Soo soo, covid-1984, kato ny ittees. Sä olet täällä aiheuttanu kaikki mahdolliset oirekuvat, mutta nyt sille touhulle tulee loppu. Yhtykäämme!"

Niin löytää maaginen taikavirus paremman puoliskonsa, ja vaaratonna katoaa pim! vain – ihan kuin ei olisi koskaan ollutkaan...

Ei kommentteja: