2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 10. huhtikuuta 2020

Rikollisia mallinnuksia, osa N

Herranperkele tätä oletusten määrää:

Kiinassa tehtiin mallinnus: Neljä viidestä koronatartunnasta on peräisin oireettomalta kanssaihmiseltä

1) Mallinnus. Mallinnukset saadaan näyttämään aivan mitä hyvänsä – riippuen pohjaoletuksista. 2) Neljä viidestä. Tämä tiedetään mistä? 3) Korona tarttuu; tämä tiedetään mistä? Mistä ylipäätään tiedetään, että kyseessä on korona? Ei ainakaan testeistä, jotka ovat 80% väärässä. Vasta-ainetesteistäkään sitä ei tiedä, koska ei ylipäätään tiedetä mikä vasta-aineen on aiheuttanut. Näitä ei osata erotella. 5) Koronan kantajista ylivoimaisesti suurin osa näyttää olevan oireettomia. Voisiko siis olla, että korona ei aiheuta niitä oireita, joita sen piikkiin ripustellaan? Jos vaikka jotain Occamin partaveistä haluaisi käyttää? Mistä ylipäätään tiedetään, että oireettomalla ihmisella on pätkä rna:ta, jollaisia nykyään on tapana nimittää koronaksi?
Tutkijat eri puolilla maailmaa yrittävät ratkoa koronan salaisuuksia, vaikka aineistoa on kriisin keskellä saatavilla vasta niukasti ja tipotellen.
Jep; tietoa ei ole, mutta johtopäätöksiä vedellään tyhjästä. Tämä on täysin psykoottista toimintaa.
Mallin kuvaamassa tilanteessa liikkeellä ei enää ole yskiviä ja kuumeilevia ihmisiä.
"Mallin kuvaama tilanne" näyttää melkoisen ylioptimistiselta: kukaan ei yski eikä kuumeile? Maailma on ilmeisesti parannettu kaikesta?
Tiedeyhteisö ei ole ehtinyt arvioida tutkimusta.
YLEssä kuitenkin riennetään julkistamaan se totuutena. Hyvä YLE!
Tekijät painottavat, että heidän päätelmissään on epävarmuutta, koska aineisto oli pieni. Sama tilanne on kaikilla vastaavia tutkimuksia tekevillä koronakriisin yhä riehuessa.
Körönäkriizi ei riehu; meedia riehuu. Poliitikot riehuvat. Koronapoliitikot ja koronamedia. Kriisikoronamedia. Kriisikoronatoimittajat.  Pandemiakriisikoronatoimittajat.
Yksi SARS-CoV-2:n erikoisuus on, ettei se useimmiten aiheuta rajuja oireita lapsissa. Sen ovat lääkärit havainneet ja tilastot todistaneet,
Tilastot ovat todistaneet, että niihin ei voi luottaa. Yhtään.
Tuloksilla on kuitenkin painoarvoa, koska oireiden epäsuhtaan ei ole ehditty missään perehtyä laajoilla tutkimuksilla.
Juuri sen takia noille "tuloksille" ei pidä antaa kerrassaan mitään painoa: kukaan ei tiedä mistä tulee hölisseeksi – mutta kiitos kaiken panikoinnin... Moniko ihminen on kaiken tämän perusteettoman hysterian ja valtiofasismin ansiosta kuollut yksin? Läheisiä olisi ollut, sellaisia jotka olisivat halunneet olla tukena, mutta voi voi kun meidän nyt vaan pitää olla "vapaaehtoisesti" käränteenissä. Moniko on tappanut itsensä, kun työpaikka on mennyt alta ja koko maailma näyttää menettäneen viimeisen tolkun hippusenkin? "Koronaitsemurha"? Varmaan itseään päähän ampuneetkin vielä testataan sillä sekundatestillä siltä varalta, että nämäkin saataisiin tilastoon siihen samaan sarakkeeseen.

Osoittakaapa mulle mikä on tämänkin kappaleen logiikka:
Jos esimerkiksi New Yorkin Manhattanilla hengitysilman pienhiukkasten määrä olisi 20 viime vuoden ajan ollut yhden mikrogramman pienempi ilman kuutiometriä kohden, koronakuolemia olisi tällä hetkellä luultavasti lähes 250 vähemmän, tutkimuksessa lasketaan.
Ihan oikein on vähitellen erehdytty miettimään myös ilmansaasteiden vaikutusta tähän pellepandemiaan – mutta sitten horistaan kahdenkymmenen vuoden aikavälistä samalla kun puhutaan taudista, jonka väitetään olevan parin kuukauden ikäinen. Miten noiden välille voi vetää minkäänlaista korrelaatiota?
Eristäytyminen ja etäpäivät ovat puhdistaneet ilmaa monin paikoin tilapäisesti, mutta vuosikymmenien vaikutusta liikenteen ja teollisuuden tämänhetkinen hiljeneminen eivät riitä korjaamaan.
Sisäilmanlaatua ei turhaan mietitä yhtään – varsinkaan niiden, joilla ei ole mahdollisuutta käydä ulkona, kohdalla. Normaalin elämän systemaattinen estäminen aiheuttaa enemmän haittoja kuin hyötyä. Ihmisten eristämisestä on vain ja ainoastaan haittaa. Tämä tiedettäisiin jos maltettaisiin katsoa asioita asioina eikä larppauksina.

Ei kommentteja: